Galatasaray ile Trabzonspor, Süper Lig'in 36. haftasında karşılaştığı derbi mücadelesinde 1-1 berabere kalarak sahadan birer puanla ayrıldılar. Sabah Gazetesi'nin usta yazarlarından Ömer Üründül de bu maçı değerlendirirken, bordo-mavili takımın o ismine ayrı bir parantez açtı.

İşte o yazının Trabzonspor bölümleri:
 
Trabzonspor ise pas yaparak 3. bölgeye yaklaşıyor ama onlar da tedbiri elden bırakmayan Galatasaray'ın savunması karşısında istedikleri aksiyonları yapamıyorlardı. İlk yarıda hatırda kalan Trabzonspor'un bir şutunda Muslera'nın kurtarışı, bir de Nwakaeme'nin yakından kafayla direğe nişanladığı top.

Sonuçta Edgar Ie'nin güzel golüyle Trabzonspor öne geçti. Sonrasında Galatasaray risk alarak gol aramaya başladı. Terim, tüm hamleleri denedi. Trabzonspor bu bölümde etkili bir kontratak yapamadı, sadece iyi savunma yapıyordu. Ama uzatmanın son dakikasında Galatasaray beraberliği sağladı.

Trabzonspor'dan da en çok Serkan'ı beğendim. Avcı'ya önemli eleştirim var, futboldan kopmuş Afobe'yi oyuna almanın ne anlamı vardı. A.Ömür'ün de tekrar dönmesine çok sevindim.


 

Editör: TE Bilisim