2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Gümüşhanespor’un oyuncularından Sercan Kaya, Pazar günü kendi sahalarında oynayacakları Uşakspor müsabakası öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Sezona istediği başlangıcı yapmadıklarını belirten Sercan Kaya, Utaş Uşakspor müsabakasıyla birlikte galibiyet hasretlerine son vermek istediklerini söyledi.
 
Kaya, “Takım içerisinde genç oyuncularla tecrübeli isimler iyi bir uyum yakaladık. Kendimizi maçlara hazırladığımız gibi genç kardeşlerimize de örnek olmaya çalışıyoruz. Takım içinde olumlu bir hava var. Utaş Uşakspor maçında alacağımız puan veya puanlar bizi moral olarak daha bir üst seviyeye çıkaracaktır. Takım olarak inancımız tamdır” diye konuştu. 
 
Karadeniz Bölgesinde birçok takımda forma giydiğini hatırlatan Kaya, Gümüşhane’ye alışmasının çok zor olmadığı söyledi. Kaya, “Futbolun seyircili olduğunda daha güzel. Taraftarımız olsaydı iç sahada çok farklı karşılaşmalar oynayabilirdik. Rakip olarak Yenişehir Stadyumu'na geldiğim dönemler baskı yaratan, üst düzey kitleler vardı. Umarım taraftarımız ile kısa süre içerisinde kavuşuruz" dedi.
 
Editör: TE Bilisim