2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcilerimizden Hekimoğlu Trabzon, çarşamba günü deplasmanda oynayacakları Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Teknik Direktör Mustafa Alper Avcı yönetiminde kendi tesislerinde gerçekleşen çalışmalarda futbolcuların hırslı olduğu gözlenirken bu durum karşısında yönetim kurulunun da morali düzeldi.
 
Sezonun ilk 4 haftasında 1 galibiyet 3 beraberlik elde eden temsilcimiz Urfa deplasmanından alacağı galibiyetle artık kendine zirve hattına yer aramak için ter dökecek. Geçtiğimiz haftayı bay geçiren temsilcimiz bu süreci ağırlıklı olarak dinlenerek gerçekleştirmiş ve bu zorlu Urfa maçına ve daha sonra oynayacağı karşılaşmalara mental olarak da hazırlamıştı.
 
Kulübün hedefi ve misyonu doğrultusunda hareket ettiklerini sözlerine ekleyen Teknik Direktör Avcı,i “Amacımız kesinlikle ligi 1.sırada tamamlayıp adımızı 1. Lig’e yazdırmaktır. Bu doğrultuda 4 maç oynadık. Ligin ilk haftaları oldukça zorlu geçer. Şuanda zirve hattından uzak görünsek de bu değirmenin altından çok sular akacaktır. Kaybettiğimiz bir şey yok. Camiamıza gönlünü ferah tutsun. Urfa maçını kazanarak kendimize yeni bir sayfa açacağız.” dedi.
 
Editör: TE Bilisim