MAÇA 2-0 YENİK BAŞLADI!

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Alanyaspor’u konuk eden Giresunspor sahaya galibiyet için çıktı ama karşılaşmanın henüz 5.dakikasında Davidson ve 6. Dakikada Emre Akbaba’nın gollerine engel olamayınca bir anda 2-0 yenik duruma düştü.

Kısa bir şaşkınlıktan sonra kendisine gelen Çotanaklar Alanya kalesinde sürekli gol aramaya başladı ve müsait pozisyonlar da buldu. Ancak bunlardan sadece birini değerlendirebildi.41.dakikada sağ kanattan Alanya ceza alanına giren  Diabate’nin yerden kestiği top  savunmadan döndü. Seken topu önünde bulan Umut takımı adına farkı 1'e indiren golü kaydetti  ve ilk yarı konuk Alanyaspor’un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

GOLSÜZ ÇABA İŞE YARAMADI

Yenilgiden kurtulmak için karşılaşmanın ikinci yarısında da yoğun bir çaba sarf eden Yeşil-Beyazlılar gol yollarında yaşadıkları sıkıntıyı fazlasıyla hissederek girdikleri pozisyonları değerlendiremezken, konuk Alanyaspor geliştirdiği ani ataklarla 3.gole çok yaklaştı. Bunların birinde 90+7’de Emre Akbaba kendisinin ikinci kamımın 3. Golünü kaydetti ve 90 dakika sonunda sahayı 3-1 yenik terk eden  Çotanaklar, evlerinde oynadıkları son 3 maçta Hatayspor ve Kasımpaşa’dan sonra Alanyaspor’a da mağlup olarak büyük bir hayal kırıklığı yaşadılar.

STAT: Çotanak

HAKEMLER: Mert Güzenge**,Mehmet Kısal**,Hakan Karabalcık**

GİRESUNSPOR:Okan **, Hayrullah (Dk 25 Sergen**)Diarra **, Perez**, Aziz Behich**,Zeki Yavru**,Flavio **, Suleymanov**,Balde*,(Dk 59 Doukara*),Umut**, Diabate**

ALANYA: Marafona**, Fatih Aksoy **,(Dk 63 Mevija*),Juanfran**,Borja **,Furkan**,(Dk 73 Tayfur*),İsmail*),Efecan**Efkan **,(Dk 79 L.Fer*), Novais** (Dk 63 Milunovic*), Emre Akbaba **Davidson**,Eduardo**(Dk 63 Umut*)

GOLLER: Dk 5 Davidson, Dk 6,Dk 90+7  Emre Akbaba( Alanya),Dk 41 Umut (Giresun)

SARI KART: Diabete(Giresunspor), Novais,Fatih Aksoy(Alanyaspor)

Editör: TE Bilisim