Spor Toto 1.Lig’de en yakın takipçisi Samsunspor’un 5 puan önünde İstanbulspor’un karşısına çıkan Giresunspor, sahasındaki bu maçı mutlaka kazanıp takipçileriyle arasındaki puan farkını daha da açmak amacındaydı. Ancak 90 dakika sonunda sahadan 0-0’lık eşitlikle ayrılan Yeşil-Beyazlıların hesabı tutmadı. Çotanaklar, 3 yerine bir puanla yetinmek zorunda kaldı. Daha çok orta saha mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmanın ilk yarısında gol getirecek pozisyonlar üretemeyen Yeşil-Beyazlılar eşitliği bozamadı ve ilk 45 dakika 0-0 sonuçlandı.

İkinci yarıya daha baskılı başlayan Giresunspor, sağlı sollu ataklarla İstanbulspor kelesine inmeye çalıştı ancak bu yarıda kontrollü bir futbolu tercih eden Sarı-Siyahlılar, Çotanaklara gol imkanı tanımayıp ani ataklarla da gol girişimlerinde bulundu. Tüm çabasına karşın 3 puan getirecek golü bulamayan Giresunspor sahadan 0-0’lık beraberlikle ayrılarak Süper Lig yolunda beklenmedik ve çok önemli iki puan kaybetti. Puanını 57’ye çıkaran Giresunspor’un ikinci sıradaki Samsunspor ile arasındaki puan farkı 3’e inmiş oldu.

STAT: Çotanak

HAKEMLER: Direnç Tonusluoğlu**, Hüsnü Emre Çelimli**, Emir Eray Eyisoy**

GİRESUNSPOR: Tolgahan Acar**, Mamadou Diarra***, Hüsamettin Tut**, Hayrullah Bilazer**, Mehmet Taş**, Michal Nalepa** (Dk.72 Uzodimma), Sergen Piçinciol**, Caner Hüseyin** (Dk.78 Erol Can*), Eren Tozlu** (Dk.90 Traore?), Ibrahima Balde**, Sergio **

İSTANBULSPOR: Alperen Uysal**, Wellington**, Mehmet Yeşil**, Patrick Atchom**, Ali Yaşar **, Onur Ergün**, Melih Kabasakal**, Eduard Rroca** (Dk.90 Eslem?), Valon Ethemi** (Dk.68 Levent Ayçiçek*), Kristal Abazaj** (Dk 83 Kağan Barış?), Mirkan Aydın* (Dm.84 İbrahim*) 

GOL: Yok

Editör: TE Bilisim