TAKTİK ÇALIŞTILAR

Süper Lig’in ilk iki haftasında Galatasaray ve Kasımpaşa’ya mağlup olarak henüz puanla tanışamayan Giresunspor, 29 Ağustos Pazar günü sahasında Trabzonspor’la oynayacağı maç için hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Hakan Keleş yönetiminde dün yapılan antrenmanda taktik, teknik çalışan Yeşil-Beyazlılar antrenmanı kendi aralarında oynadıkları çift kale maçla tamamladı.

SORUNLARI AŞACAĞIZ

Yeni bir takım olmalarının sıkıntılarını yaşadıklarını, ayrıca geç katılan oyuncuların yaşadıkları uyum problemi yüzünden henüz istenilen durumda olmadıkları söyleyen Keleş, “Biraz daha zamana ihtiyacımız var. Bu sorunlar aşıldıktan sonra Giresunspor başarılı sonuçlar alarak bu lige renk katacaktır. Bunun için var gücümüzle çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

YENİ BİR BAŞLANGIÇ

29 Ağustos Pazar günü Trabzonspor'u ağırlayacaklarını da hatırlatan Keleş, “Ligin en hazır ve çok güçlü bir ekibiyle oynayacağız. Bu maçtan iyi bir sonuçla ayrılarak yeni bir başlangıç yapmak istiyoruz, taraftarımız bize güvenmeye devam etsin. Giresunspor yeniden onları mutlu edecek sonuçları muhakkak alacaktır” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim