YÜZLER GÜLÜYOR

Süper Lig’de ilk galibiyetini 8’inci hafta maçında deplasmanda Göztepe karşısında 1-0’lık skorla elde eden Giresunspor’da yüzler gülüyor. Zorlu müsabakanın ardından Milli maçlar nedeni ile lige verilen araya da moralli giren Yeşil-Beyazlı ekip, yeni bir sayfa açtı. 16 Ekim Cumartesi günü sahasında Çaykur Rizespor ile oynayacağı müsabakaya odaklanan Giresunspor’da teknik adam Hakan Keleş, kazanamama baskısını üzerlerinden attıklarını söyledi.

SİNYALLERİ ALMIŞTIK

Yeşil-Beyazlı teknik adam Keleş, “Ligin başından beri yeni takım olmanın sıkıntılarını yaşadık. Son haftalarda da Göztepe maçındaki galibiyetin sinyallerini almıştık. Göztepe karşılaşmasına oyuncularımız iyi konsantre oldu ve maçı kazandık. Bu galibiyetle birlikte ilerleyen haftalar bizim için daha iyi olacak” dedi.

EN İYİ SOL BEKLER BİZDE

Yeni transferlerin takıma katkısı hakkında da konuşan Keleş, “Yeni transferlerimiz kampa geç katıldı. Diabate de bir koronavirüs süreci yaşadığından dolayı aramıza geç katıldı. Yeni transferlerimiz form tutmaya başladı. Milli ara da bize bu noktada iyi gelecektir. Emre Taşdemir de bizim transfer ettiğimiz ve çok şey beklediğimiz oyunculardan bir tanesi. Ligin en iyi sol beklerine sahibiz. Aziz Behich ve Emre Taşdemir bu mevkideki en iyi oyunculardan” ifadelerini kullandı.

'İLK 5 HAFTADA FİKSTÜR SIKINTISI YAŞADIK'

Ligin ilk 5 haftasında zorlu rakiplere karşı mücadele eden Giresunspor'un fikstürü hakkında ise Hakan Keleş, “Fikstürden yana bir sıkıntımız yok. Sonuçta her rakibimizle maçlar oynayacağız. Fakat ilk 5 haftalık süreçte bu durumun mental olarak dezavantajını yaşadık. Göztepe galibiyetiyle şeytanın bacağını kırdık” açıklamasında bulundu.

Editör: TE Bilisim