ÖNÜNE GELENİ DEVİRİYOR

44 yıl aradan sonra yeniden yükseldiği Süper Lig’deki ilk maçlarında yeni bir takım olmanın sıkıntılarını yaşayarak bekleneni veremeyen, ancak sonrasında toparlanarak başarılı sonuçlar almaya başlayan Giresunspor, dün akşam Çotanak Stadı’nda karşılaştığı Karagümrük’ü de devirerek Malatyaspor ve Beşiktaş’tan sonra art arta 3. galibiyetini aldı.

İKİNCİ YARIDA COŞTU

Karşılaşmanın 28. dakikasında Aleksandar Pesic’in golüyle yenik duruma düşen Yeşil-Beyazlılar ikinci yarıda adeta coştu ve önce Ibrahima Balde, sonra da onun yerine oyuna giren Doukara’nın biri penaltıdan olmak üzere attığı iki golle 3-1 mağlup etmeyi başardı. Bu galibiyetle puanını 19’a çıkaran Çotanaklar 12.sıraya tırmanarak ligin dibinden bir hayli uzaklaştılar.

STAT: Çotanak

HAKEMLER: Arda Kardeşler ***, İbrahim Çağlar Uyarcan ***, Ali Saygın Ögel ***

GİRESUNSPOR: Okan***, Zeki Yavru***, Diarra ***, Aziz Behich*** (Dk.90 Emre Taşdemir?), Traore *** (Dk.78 Pelupessy**), Diabate ***, Flavio ***, Alexis Perez ***, Balde *** (Dk.70 Doukara***),  Suleymanov *** (Dk.90 Hayrullah?), Serginho*** (Dk 70 Champness*)

KARAGÜMRÜK: Viviano ***, Lucas *, Jimmy * (Dk.84 Erhun?), Luckassen**, Hedenstad**, Pesic xx, Zukanovic **, Caner * (Dk.80 Balkoveç*), Bertolacci * (Dk.71 Adnan*), Emre Mor * (Dk.80 Tunay Torun*), Karamoh * (Dk.71 Ahmet Musa*)

GOLLER: Dk.28 Aleksandar Pesic (Karagümrük), Dk.69 Balde, Dk 82 ve Dk.87 (P)  Doukara (Giresunspor)

Editör: TE Bilisim