ALİ ŞAŞAL İZİN VERMEDİ

Süper Lig’in 12.haftasında deplasmanda Sivasspor ile karşılaşan Giresunspor, galibiyeti kaçırmanın üzüntüsü içinde. Alt sıralardan kurtulma adına final niteliği taşıyan maça çıkan Yeşil-Beyazlı ekip, ilk dakikalardan itibaren çok etkili bir oyun ortaya koydu. Özellikle ilk 45 dakikada Diabate, Doukara ve Suleymanov ile 3 net pozisyona giren ve kaleci Ali Şaşal’ı geçemeyen Giresunspor soyunma odasına 0-0’lık eşitlikle gitti.

KIRMIZILAR KONUŞTU

Karşılaşmanın ikinci yarısında da Giresunspor’un üstünlüğü devam etti. Yeşil-Beyazlı ekip Diabate, Doukara ve oyuna sonradan giden Ibrahima Balde ile yine gole çok yaklaştı. Ancak Çotanaklar yine gol vuruşunu yapamadı. 84.dakikada gole giden Diabate, ceza sahası dışında düşürüldü, Uğur Çiftçi direkt kırmızı kart gördü. 88’de ise Giresunspor’dan Traore ikinci sarıdan kırmızı kartı gördü. Her iki takım da müsabakayı 10’ar kişi tamamlarken 90 dakika 0-0 sona erdi.

STAT: 4 Eylül

HAKEMLER: Ümit Öztürk**, İsmail Şencan**, Esat Sancaktar**

SİVASSPOR: Ali Şaşal***, Erdoğan**, Goutas**, Caner***, Uğur**, Hakan** (Dk.76 Ulvestad*), Fajr** (Dk.86 Ziya Erdal*), Gradel**, Kayode* (Dk.46 Cofie*), Yatabare** (Dk.69 James*), Henrique** (Dk.76 Sefa Yılmaz*)   

GİRESUNSPOR: Okan**, Zeki Yavru***, Diarra***, Douglas**, Aziz**, Traore**, Flavio** (Dk.90+2 Erol Can?), Suleymanov** (Dk.80 Pelupessy*), Serginho** (Dk.90+2 Hayrullah?), Diabate**, Doukara** (Dk.70 Ibrahima Balde*)

GOL: Yok

SARI KARTLAR: Zeki Yavru, Doukara, Flavio, Traore (Giresunspor), Yatabare (Sivasspor)

KIRMIZI KARTLAR: Dk.84 Uğur Çiftçi (Sivasspor), Dk.88 Traore (Giresunspor)

Editör: TE Bilisim