TFF 1. Lig takımlarından Giresunspor Pazar günü deplasmanda oynayacağı Ankaraspor maçı mesaisini sürdürüyor. Hazırlıklarına Teknik Direktör Hakan Keleş nezaretinde devam eden yeşil-beyazlılar son iki maçta elde ettiği galibiyet serisini bu maçta da sürdürmek istiyor. Teknik Direktör Hakan Keleş, sezon başında sıfır bir takım aldıklarını belirterek, uyum sorunu yavaş yavaş çözüldükçe daha iyi olacaklarını sözlerine ekledi.
 
Keleş, “17 tane transfer yaptık. Sıfır bir takımı oluşturmak zordur. Bu dönemi baya yoğun geçirdik. İlk maçta lisanslarımız yetişmedi. İkinci maçta şanssız puan kaybı yaşadık. Fakat son iki maçta iyi bir skorla, iyi bir oyunla iki galibiyet aldık. Bize de moral oldu. Milli takım arasında da Rizespor ile bir maç yaptık oynayan ve az süre alan oyuncularımıza biraz daha süre tanıyarak öyle bir hazırlık dönemi geçirdik.” dedi. 
 
Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, “Şimdi önümüzde bir Ankaraspor maçı var ona hazırlanıyoruz. Lig tabi ki uzun bir maraton her maç bizim için zor. Ankaraspor da transferi açtı. Onlar da yeni bir ekip oluşturdu. Her maç bizim için zor. Fakat biz günden güne gelişen oyunumuzla, futbol kalitemizle hedeflediğimiz bir üst lige çıkmak istiyoruz. Bunun için uğraşıyoruz, inşallah bunda da başarılı oluruz” ifadelerini kullandı.
 
Editör: TE Bilisim