BUNUN ADI TALİHSİZLİK

Giresunspor’da 44 yıllık aradan sonra yeniden yükseldiği Süper Lig’de futboluyla göz doldurmasına karşın geride kalan 7 haftada bunun karşılığını puan olarak alamamanın üzüntüsü yaşanıyor.

Geçen hafta İstanbul’da Fenerbahçe ile oynayıp 2-1 mağlup oldukları maçta Balde ile penaltı kaçırıp uzatmalarda atacağı mutlak bir gol de hakem Cüneyt Çakır’ın maçı bitirmesiyle engellenen Yeşil-Beyazlılar, dün de Kayserispor karşısında çok talihsiz bir 90 dakika yaşadı.

O KADAR EMEĞE YAZIK

Yeşil-Beyazlılar adeta tek kale oynadıkları karşılaşmada attıkları golün dışında yarım düzine de mutlak pozisyon yakaladı ancak bunları değerlendiremedi. Bir golleri de VAR’dan dönen Yeşil-Beyazlılar sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrılıp galibiyet hasretini 7’nci haftada da dindiremedi. 

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş maçtan sonra yaptığı açıklamada bu durumu şöyle özetledi:  “Futbolun çok şans olduğunu düşünmem. Ama bugünden sonra mecburen öyle düşünüyorum. İyi bir takım kurduk. Günden güne her şey oturdu. Güzel de bir oyun var. Oyuncuların emeğine üzülüyorum. Bu kadar emek sarf ediyorlar ve karşılığını alamıyoruz.”

Editör: TE Bilisim