En son 15 Mart tarihinde Ankara deplasmanından Osmanlıspor’a konuk olan ve sahadan 1-1’lik skorla ayrılan Giresunspor’da koronavirüs nedeniyle verilen liglerin ardından galibiyetle döndü. Önceki gün küme hattında mücadele eden Adanaspor karşısında 1-0’lık skorla geriye düşen ve son dakikalarda attığı gollerle 3-1’lik skorla maçı kazanan temsilcimizde keyifler yerinde.
 
Pandemi nedeniyle seyircisiz oynanan zorlu karşılaşmada alınan 3 puanın ardından maç fazlasıyla 41 puanla 8. sırada yer alan temsilcimiz salı günü, 8 Şubat’ta yoğun kar yağışı nedeniyle 34. dakikada yarıda kalan İstanbulspor maçına odaklandı. Dün ter idmanıyla günü tamamlayan temsilcimiz bugün tam kadro şeklinde bu zorlu maçın hazırlıklarına başladı.
 
1-0’lık dezavantajla karşılaşmaya 34. dakikada başlayacak olan temsilcimiz bu maçı da kazanarak çıkışını sürdürmek istiyor. 3 ay gibi bir sürenin ardından çok iyi bir başlangıç yapan temsilcimizde yönetim kurulunun da morali yerine geldi. 59.dakikada gol yemesine rağmen Ahmet ve Rusescu’nun (2) golüyle cevap vermesi kalan haftalar öncesi Yeşil-Beyazlı kurmayları da heyecanlandırdı.
 
Editör: TE Bilisim