GOLLER ERKEN GELDİ

Spor Toto 1.Lig’de şampiyonluğa koşan Giresunspor, Adanaspor engelini de farklı geçti. 23.hafta maçında deplasmanda Adanaspor ile karşılaşan Çotanaklar müsabakaya çok etkili başladı. 15.dakikada gelişen Giresunspor atağında sol bek oyuncusu Hüsamettin’in sol kenardan yaptığı orta kaleye yönelip filelerle buluştu ve Yeşil-Beyazlılar 1-0 öne geçti. Golü erken bulan Giresunspor’un atakları daha da yoğunlaştı. Yeşil-Beyazlılar, 34.dakikada Nalepa’nın golü ile skoru 2-0 yaptı.

FARKA KOŞTULAR

İlk 45 dakika 2-0’lık skorla Giresunspor’un üstünlüğü ile sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında da Giresunspor çok etkiliydi. 52.dakikada Ibrahima Balde sahneye çıktı ve skoru 3-0 yaptı. Skoru açmanın özgüveni ile rakip kaleye baskısını sürdüren Yeşil-Beyazlılar, 90+2.dakikada Sergen’in golü ile 4-0’lık üstünlüğe ulaştı. Karşılaşmayı bu skorla kazanan Çotanaklar, puanını 53’e yükseltti ve Süper Lig yolunda zorlu bir engeli daha geçmenin mutluluğunu yaşadı.

STAT: Yeni Adana

HAKEMLER: Alper Çetin***, Mehmet Şahan Yılmaz***, Kemal Elmas***

ADANASPOR: Karacic* (Dk.29 Burak*), Hakan*, Donkor*, İsmail*, Canberk* (Dk.74 Evren*), Celil*, Uğurcan*, Atalay* (Dk.46 Eren*), Ahmethan* (Dk.74 Serdar*), Ergin* (Dk.63 Ömer*), Ozegovic*

GİRESUNSPOR: Onurcan***, Hayrullah***, Sergen***, Diarra ***, Hüsamettin*** (Dk.74 Kerem**), Mehmet Taş***, Nalepa*** (Dk.60 Uzodimma**), Sergio*** (Dk.74 Milinkovic**), Eren Tozlu***, Caner Hüseyin*** (Dk.86 Yasin*),Ibrahima  Balde*** (Dk.86 Muhammed*)

GOLLER: Dk.15 Hüsamettin, Dk.34 Nalepa, Dk.52 Balde, Dk.90+2 Sergen (Giresunspor)

SARI KARTLAR: Ergin, Canberk, Celil (Adanaspor), Eren, Nalepa, Onurcan (Giresunspor)

Editör: TE Bilisim