BİR FİNAL DAHA

Spor Toto 1.Lig’in geride kalan 22 haftasında fırtına gibi eserek liderliği ele geçiren ve en yakın takipçileri Samsunspor’a 4, İstanbulspor’a da 10 puan fark atarak Süper Lig’in kapısına uzanan Giresunspor, Çarşamba günü deplasmanda karşılaşacağı Adanaspor için son çalışmasını yarın gerçekleştirdikten sonra Adana’ya uçacak. Yarın yapacakları çalışmada Adanaspor maçının taktiğini son kez gözden geçirecek olan Yeşil-Beyazlılar Adana deplasmanından da galibiyetle döneceklerine inanıyor.

SERİMİZ SÜRMELİ

Kümede kalmak için uğraşan Adanaspor ile çok zor bir maç oynayacaklarını belirten Giresunspor teknik direktörü Hakan Keleş, 11 maçlık galibiyet serilerini devam ettirmek istediklerini söyledi. Süper Lig hayallerini gerçekleştirme adına tek yürek olduklarını ifade eden Keleş, “Bizim bir hedefimiz var ve bunu gerçekleştirmek için her maçımızı final havasında oynuyoruz. Kimsenin durumu bizi ilgilendirmiyor, galibiyet serimizi 12 maça çıkarıp farkı daha da açmak için gerekeni yapacağız. Oyuncularımıza güveniyorum” diye konuştu.

YÜZDE 80 İŞİ GÖRÜRÜZ

Keleş şöyle devam etti; “Çarşamba günü Adanaspor, hafta sonu ise Altay ile karşılaşacağız. Rakiplerimiz de birbirleriyle oynuyor. Eğer Adanaspor deplasmanından da 3 puanla dönmeyi başarabilirsek bu işi yüzde seksen görmüş oluruz. Biz hesabımızı 65 puan üzeri yapmıştık. Lig ikincisi Samsunspor, üçüncü sıradaki İstanbulspor’u deplasmanda yendi ve baraj biraz daha aşağıya düşmüş oldu. Bizim hedefimiz her maçta 3 puan olacak. Bu saatten sonra iyi oyun, kötü oyun ayırt etmiyoruz. Mücadele ön planda olacak. Sonuç odaklı oynayacağız.”

Editör: TE Bilisim