SON GALİBİYET TRABZONSPOR’DAN

44 yıl aradan sonra yükseldiği Süper Lig’de ilk galibiyetini ligin 8’inci haftasında deplasmanda karşılaştığı Göztepe karşısında alan Giresunspor, dün de ligin 9’uncu haftasında Çotanak Stadı’nda karşı karşıya geldiği Çaykur Rizespor’u mağlup ederek ligdeki ikinci galibiyetini elde etti. Ligdeki en son iç saha galibiyetini 1976 yılında Trabzonspor’a karşı 2-0 alan Yeşil-Beyazlılar, 44 yıl sonra ilk iç saha galibiyetini bir diğer Karadeniz takımı Çaykur Rizespor’a karşı almış oldu.

BÜYÜK SEVİNÇ YAŞADILAR

Taraftarı önünde ilk galibiyetini elde eden Çotanaklarda futbolcular, galibiyeti coşkuyla kutladı. Maç sonu Yeşil-Beyazlı futbolcular takım kaptanı Zeki Yavru'nun önderliğinde kale arkası ve maraton bölümünde bulunan taraftarların olduğu bölüme giderek birlikte üçlü çektirdi ve sevinçlerini yaşadılar. Futbolcular sonrasında ise soyunma odasında galibiyet pozu verdi. Öte yandan Giresunspor-Çaykur Rizespor maçını 3 bin 261 biletli seyirci takip etti.

1-2 GALİBİYETLE BİTMİYOR

Güçlü takımlarla hazır olmadan oynadıklarını ancak hazır olduklarında fikstür avantajıyla da sonuçlar almaya başlayacaklarını haftalar önce dile getirdiğini söyleyen teknik direktör Hakan Keleş, “Onu da gösterdiğimizi düşünüyorum. Ama 1-2 galibiyetle de hiçbir şey bitmiyor. Lig uzun bir maraton. Şimdi önümüzde Antep maçı var. Ona çok iyi bir şekilde, moralli bir şekilde hazırlanacağız. Deplasmanlarda da iyi oynuyoruz. İnşallah orada da hak ettiğimiz bir 3 puan alıp döneriz” dedi.

Editör: TE Bilisim