KARŞILIKLI GOLLER

Süper Lig hedefine ulaşma adına geri sayıma geçen Spor Toto 1.Lig’in lideri Giresunspor, 30.hafta maçında sahasında Ankara Keçiörengücü’nü konuk etti. Zorlu müsabakaya galibiyet parolası ile çıkan Yeşil-Mavili ekip, 15.dakikada Emeka Eze’nin golüne engel olamadı ve 1-0 geri düştü. Bu golün şokunu üzerinden çabuk atan Çotanaklar, 19.dakikada Ibrahima Balde’nin golü ile skoru 1-1 yaptı. Giresunspor 38.dakikada Ibrahima Balde ile ikinci golü çok yaklaştı ancak Senegalli yıldız müsait pozisyonda çok kötü bir vuruş yaptı. 43.dakikada ise kaleci ile karşı karşıya kalan Eren Tozlu’nun vuruşunda Metin mutlak gole izin vermedi. Karşılaşmanın ilk 45 dakikası 1-1 sona erdi.

KAPTAN SAHNEDE

Karşılaşmanın ikinci yarısına da Giresunspor etkili başlayan taraf oldu. 47.dakikada Nalepa’nın kullandığı frikik atışında köşeye giden topu kaleci Metin son anda tokatladı, boşta kalan topu Diarra kaleye göndermek istedi  ancak Metin yine gole izin vermedi. Karşılaşmanın 68.dakikasında gelişen Giresunspor atağında Balde’nin vuruşunda Keçiörengücü kalecisi Metin yine mutlak golü önledi. Müsabakanın 79.dakikasında üst üste kullanılan üçüncü köşe atışında Eren Tozlu boş kaldı, kaptanın vurduğu kafa vuruşunda bu kez Metin’in bakışları arasında meşin yuvarlak filelerle buluştu ve Giresunspor 2-1 öne geçti. Karşılaşmayı bu skorla kazanan Giresunspor puanını 63 yaparken adım adım Süper Lig hedefine yürüyor.

STAT: Çotanak

HAKEMLER: Onur Özütoprak**, Kemal Elmas**, Mehmet Emin Tuğral

GİRESUNSPOR: Tolgahan**, Hayrullah***, Diarra** (Dk.63 Erol Can**), Sergen***, Hüsamettin***, Mehmet Taş***, Nalepa*** (Dk.76 Traore*), Caner Hüseyin** (Dk.76 Traore, Sergio***, Eren Tozlu***, Ibrahima Balde*** (Dk.83 Sadi Karaduman*)

KEÇİÖRENGÜCÜ: Metin**, Mehmet Dingil**, Abdulkadir**, Soner**, Süleyman**, Burak** (Dk.87 Mustafa?), Fatih Solmaz**, Uğur** (Dk.903 Melik?), Barış**, Cem Ekinci** (Dk.87 Hamidovic?), Emeka Eze** (Dk.46 Dialiba*)

GOLLER: Dk.15 Emeka Eze (Keçiörengücü), Dk.19 Ibrahima Balde, Dk.79 Eren Tozlu (Giresunspor)

SARI KARTLAR: Nalepa, Mehmet Taş (Giresunspor), Mehmet Dingil, Süleyman, Abdulkadir, Dialiba (Keçiörengücü)

Editör: TE Bilisim