‘GİRESUNSPOR'DA ŞAMPİYONLUK YAŞAMAK İSTERDİM’     

Süper Lig’e yükselen Giresunspor’un eski oyuncularından Ali Zorlu, Yeşil-Beyazlı ekibin altyapısında yetişti. Memleketinin takımında forma terlettikten sonra yolları ayrılan ve Çatalcaspor'da forma giyen tecrübeli futbolcu YouTube'da katıldığı canlı yayında ilginç açıklamalar yaptı. “Giresunspordan ayrılmadan önce şampiyonluk yaşamak isterdim. Nasip olmadı” diyen Yeşil-Beyazlıların eski futbolcusu Ali Zorlu şunları kaydetti;

“HEP BİR SORUMLULUĞUNUZ VAR”

“Giresunspor'u 2.Lig’de şampiyon olduğu dönemde takip ettim ve destekledim. Doğduğum memleketimin takımında forma giymek gerçekten büyük gurur vericiydi. Bunun bir sorumluluğu da var. Sadece takım olarak değil şehir olarak da var. Giresunspor'da geçen yıllarımdan biliyorum sokağa çıktığın zaman insanlara hesap vermek zorunda kalıyorsun, ne güzel bir duygu. Galip geldikten sonra sıkıntı yok, mağlup olduktan sonra sıkıntı var.”

“BİZDEN FAZLA ÜZGÜN KİM OLABİLİR Kİ?”

“Mağlup olduktan sonra en yakınlarımı bile çevremde görmek istemiyordum. Çünkü  cevap verecek sözünüz olmuyor. Oysa ki o an yenilgi yaşayan biz futbolculardan daha üzgün kim olabilir ki? Ben zaten her mağlup olduğumuzda direkt yaylaya kaçıyordum, insanlardan uzak.”

“BEN DE MERAK EDİYORUM”

Tecrübeli eski oyuncu Ali Zorlu, ayrıca ‘Süper Lig Giresun'a ne katar?’ şeklindeki soru üzerine, “Giresun halkının heyecanını anlıyorum. Hemen hepsine saygı duyuyorum. Zaten bizim taraftar dediğimiz abimiz, eşimiz, dostumuz, kardeşimiz. Hemen hepsi ile iç içeyiz yolda karşılaşıyoruz, bir dükkanda bir mağazada karşılaşıyoruz. Ben de taraftar gibi merak ediyorum.

“GİRESUNSPOR HAK ETTİĞİ YERDE”

Giresunspor'u Süper Lig'de görmeyi hem istiyordum hem de heyecanını yaşıyordum. Taraftara çağrım ise şöyle olabilir; takımını desteklesinler. Kimseye malzeme çıkarmasınlar. Çünkü Giresunspor'un şu anki halinden veya bundan daha kötü olacak halinden faydalanmak isteyecek olanlar var. Onlara prim vermesinler. Şartlar ne olursa olsun takımının yanında olsunlar. Kaldı ki takım şimdilik olması gereken yerde, tebrik ediyorum” şeklinde cevap verdi.

SEDAT KARAKAYA

Editör: TE Bilisim