MÜKEMMEL BİR DENEYİM OLDU

Giresunspor’un ara transfer döneminde Benfica’dan  kiralık olarak kadrosuna kattığı  Portekizli orta saha oyuncusu  Chiquinho ülke basınına yaptığı açıklamada  Giresun, Giresunspor ve Türkiye ve Süper Lig’e dair görüşlerini açıkladı. Adaptasyon konusunda hiç zorlanmadığını ve hemen uyum sağladığını söyleyen Chiquinho ‘Burada ilk andan  itibaren herkesin  bana büyük bir güven duyduğunu hissettim. Teknik direktör Hakan Keleş bana o güveni verdi.Tüm oyuncular çok içten davranıp bana inandı. Bir koçun size tam güvenine sahip olduğunuzda, işler çok daha kolay gider. Burada olmanın sevincini hissettim ve bunu her gün iletiyorlar. Şüphesiz, mükemmel bir deneyim oldu’ dedi.

KÜÇÜK AMA ÇOK GÜZEL ŞEHİR

Chiquinho  açıklamasında özetle şunları söyledi:  İlk teklif aldığımda kararsızdım çünkü doğal  olarak hiçbir şey bilmiyordum. Ama şehir ve kulüp hakkında daha fazla bilgi edinmek için  araştırdım. Sonuçta iyi ki gelmişim diyorum. Küçük ama çok güzel bir şehir Giresun. Burada tam anlamışla futbola odaklandım. Futbola çok odaklandım. Antrenman-,antrenman-ev adeta futbol için  yaşıyorum.  Bunun yanında, iyi dinlenin, iyi beslenin işler mecburen iyi gider.

TARAFTARIMIZ BENİ ŞAŞIRTTI

Giresunspor çok büyük bir kulüp değil ama taraftar açısından inanılmaz. Oraya vardığım andan itibaren tutkunun ne kadar büyük olduğunu anladım. Stadyum neredeyse her zaman dolu, taraftarlar ateşli ve çok destekleyici. Beni çok şaşırttı çünkü Portekiz’de küçük takımlar 2-3 bin kişiye oynar.  Orada Fenerbahçe’ye karşı oynadığım ilk maçta stat neredeyse doluydu. Gol attım, hoparlörden  adımı söylediler ve tüm stadyum adımı haykırdı. Bu gerçekten çok iyi bir duyguydu. Ben de daha fazla gol atıp, asist yaparak  takımın Süper Lig’de kalmasına yardımcı olmak istiyorum..

Editör: TE Bilisim