İLK OTURUM YARIN

TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor’da Olağanüstü Genel Kurul için geri sayıma geçildi. Olağanüstü Genel Kurul’un ilk ayağı yarın saat 12.00’da yapılacak. İlk oturumda çoğunluğun sağlanması beklenmiyor. 8 Ağustos’ta yapılacak olan ikinci oturumda yeni başkan belli olacak. Giresunspor başkanlığı için şu ana kadar Hakan Karaahmet, Osman Çırak ve Rüstem Güngör adaylıklarını açıklamıştı. Üç başkan adayı da Olağanüstü Genel Kurul için hazırlıklarını ve liste çalışmalarını sürdürüyor.
 
KARAAHMET KOLLARI SIVADI

Başkan Adayı Hakan Karaahmet, seçilmeleri halinde Giresunspor’u başarıya taşımak için her türlü fedakarlığı yapacaklarını söyledi. Karaahmet, “Giresunspor’un yıllardır en büyük eksikliği camiada tam anlamıyla birlik ve beraberliğin sağlanamamasıydı. Adaylığımızı açıkladığımız günden itibaren biz bu eksikliği gidermek, şehrimizin ve kulübümüzün bütün dinamiklerini Giresunspor çatısı altında bir araya getirmek için çok önemli adımlar attık. Bu girişimlerimizin olağanüstü kongrede olumlu sonuç vereceğinden ve Giresunspor’da özlemle beklenen birlikteliğin sağlanacağından şüphem yok” dedi.


 
TRANSFER VE HOCA KONUSU

Karaahmet, “Giresunspor’u başarıya taşımak için çok önemli projelerimiz var. Şehrin ve camianın bütün önde gelenleriyle görüşmeye devam ediyorum. Şahsımıza gösterilen ilgi, alaka ve güvenden son derece memnunum. Eğer genel kurul üyelerimiz bizi bu onurlu göreve layık görürlerse tarihi bir misyon üsteleneceğimizin farkındayız. Diğer taraftan da yeni sezon hazırlıklarımızı yapıyoruz. Hoca konusunu çözmek ve yeni sezon kadrosunu oluşturabilmek için transfer çalışmaları yapıyoruz. Kısaca biz göreve geldiğimizde bütün planlamamız hazır olacak ve hemen yeni sezon ve kalıcı başarılar için kolları sıvayacağız” şeklinde konuştu. Kaynak: giresunsporgazete
 
Editör: TE Bilisim