İLK YARI KIRMIZI KART

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında sahasında Kasımpaşa ile karşılaşan Giresunspor, sahadan 2-0 yenik ayrılarak alt sıralardan  iyice uzaklaşmak adına büyük bir fırsatı kullanamazken ,maçın hakemi Yaşar Kemal Uğurlu Çotanakları yakan isim oldu. 

13. dakikada ani gelişen Kasımpaşa atağında Ahmed’in  ceza sahasına gönderdiği topa Umut  kafayı vurdu, direkten dönen meşin yuvarlağı Ben Ouannes ağlara yolladı. 0-1

29. dakikada Pelupessy’nin  karla kayganlaşan zeminde  Doğucan’a temasını kasıtlı hareket olarak yorumlayan Uğurlu ,bu oyuncuyu kırmızı kartla  oyun dışı bırakarak Giresunspor’u 10 kişi bıraktı.  

10 kişi kalan Giresunspor oyun kurmakta zorlanırken 41. dakikada Aziz Behich’in ara pasında topla buluşan Balde’nin şutunu kaleci Mahmut son anda kornere çeldi ve ilk yarı Kasımpaşa’nın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İKİNCİ YARIDA PENALTI

10 kişi ile oynamak zorunda kalan Giresunspor buna rağmen beraberlik için çabalarken  65. Dakikada hakem Uğurlu  ir kez daha sahneye çıktı. VAR’ın uyarısıyla Balde’nin ceza sahasında topa elle dokunduğu gerekçesiyle penaltı noktasını gösteren Uğurlu,  maçı aslında orada biterdi. Zira atışı kullanan Hadergjonaj Kasımpaşa’yı iki farklı öne geçiren golü kaydetti. Kalan dakikalarda takımların çabası başka gol getirmedi ve Giresunspor sahasında ummadığı bir yenilgi alarak tırmanma fırsatını kaybederken, Kasımpaşa ise hakem Uğurlu’nun da katkısıyla ilk  deplasman galibiyetini Giresunspor’dan alıp kümede kalma yolunda umutlandı. 

STAT: Çotanak

HAKEMLER: Yaşar Kemal Uğurlu ?, Mustafa Sönmez *,, İbrahim Bozbey x* 

GİRESUNSPOR: Okan Kocuk  **,Hayrullah*,(Dk 66 Suleymanov*),Diarra*,Perez*,Aziz Behic**,Zeki Yavru*,Flavio** ,Pelupessy? ,Diabate *,(Dk 81 Champness*),Balde *,Serginho*(Dk 75 Umut*) 

KASIMPAŞA:  Ertuğrul ***, Hadergjonaj **, Tarkan **, Brecka**, Evren **,(Dk 46 Varga**), Doğucan **,Ben Ouanes **,(Dk 77 Donk*), Hajradinovic **,Travnik **,(Dk 77 Fall*), Ahmed***, Umut **

GOL:Dk 12 Ben Quannes,Dk 65 Hadergjonaj (pen.) ( Kasımpaşa)

KIRMIZI KART: Dk 30 ,Pelupessy? (Giresunspor)

Editör: TE Bilisim