SÖRLOTH ÇOK ARANDI

Trabzonspor, önümüzdeki sezon için transferde önceliği santrafor mevkisine vermiş durumda. Geçtiğimiz sezonu 72 golle tamamlayarak adeta rekor kıran Trabzonspor bu sezon ise şu ana kadar 40 golde kaldı. Alexander Sörloth’un yerini dolduramayan Bordo-Mavili ekipte Djaniny ile Afobe beklentileri karşılayamadı. Teknik direktör Abdullah Avcı da önümüzdeki sezon hücum hattında sıkıntı yaşanmaması adına çok iyi golcüler alınması adına yönetime talepte bulundu.

GIAKOUMAKIS TAM İSABET

Hollanda ekibi Venlo’da forma giyen Yunan golcü Georgios Giakoumakis başta olmak üzere birçok santrafor gündemde. Bu sezon Venlo forması ile 27 maçta 24 gol, 1 asistlik performans sergileyen Giakoumakis’in Avrupa’dan da ciddi taliplilerin olduğu biliniyor. Bordo-Mavililer, Yunan golcü için şartları zorlayacak. Menajerler tarafından Alman golcü Mario Mandzukic’in Trabzonspor’a önerildiği ancak teknik direktör Avcı’nın bu ismi veto ettiği ortaya çıktı.

SHERİF BİR ADIM ÖNDE

Bordo-Mavililer, Mısır ekibi El Ahly’de forma giyen Muhamed Sherif ile de ilgileniyor. Galatasaraylı Muhammed’in Milli takımdaki en büyük rakibi olan Sherif’in Türkiye’de oynamak istemesi avantaj olarak değerlendiriliyor. Ciddi şekilde girişimlerin yapıldığı cevap beklendiği öğrenildi. Ayrıca Trabzonspor’un İngiltere Premier Lig ekibi Sheffield United forması giyen 25 yaşındaki Fransız golcü Lys Mousset ile de ilgilendiği öğrenildi. Fransız oyuncunun, Sörloth etkisi yaratabileceği belirtiliyor.

KENAN’I İKNA TURLARI

Önümüzdeki sezon için transfer çalışmalarına erkenden start veren Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı, kendi kadrosunu kurup Bordo-Mavili takımı şampiyonluğa oynatmak istiyor. Bu doğrultuda transfer hamlelerini yapan Avcı bizzat devreye girerek belirlenen isimlerle irtibata geçiyor. Avcı, önümüzdeki sezon kadrosunda görmek istediği isimlerden biri olan Kenan Karaman’ı ikna etmek için yoğun çaba harcıyor.

Fortuna Düsseldorf ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan milli futbolcu Kenan Karaman'ı bizzat arayan Bordo-Mavili teknik adam Abdullah Avcı, 27 yaşındaki forveti Trabzonspor'a gelmesi için ikna etmeye çalışıyor. Henüz geleceğiyle ilgili kararını vermeyen Kenan'ın önceliğinin, forma giyebileceği bir takımı tercih etmek olduğu öğrenildi. İstanbul kulüplerinin de talip olduğu Milli yıldızın vereceği karar merak ediliyor.

Editör: TE Bilisim