Yıldız futbolcunun yakın zamanda sözleşme imzalası bekleniyor.

Süper Lig'de şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olan Trabzonspor, transfer döneminin bitmesine saatler kala çalışmalarını hızlandırdı.

Bordo-mavililer Badou Ndiaye ve Bilal Başacıkoğlu transferinin ardından bir transferde daha mutlu sona ulaşmak üzere.
Trabzonspor'da orta sahayı güçlendirmek için yapılan girişimlerde sürpriz bir yıldız gündeme gelmişti. Guilherme transfer görüşmesini gerçekleştirmek için Trabzon'a geldi.

40 Bin Euro'ya Serbest Kalır Maddesi Bulunuyor

Bonservisi İtalyan ekibi Benevento'da bulunan Sambacı'nın Yeni Malatyaspor ile yapılan kiralama sözleşmesinde 150 bin Euro'luk çıkış maddesi vardı. Ancak Guilherme'nin menajeri Rabalinho'nun bu rakamı 40 bin Euro'ya indirdiği belirtildi.
Sabah saatlerinde şehre gelen Guilherme ile bugün son görüşme gerçekleştirilecek. Brezilyalı futbolcu ile anlaşma sağlandığı takdirde Trabzonspor Guilherme'yi KAP'a bildirecek.

23 MAÇTA 7 GOL 6 ASİST!

Guilherme, geçtiğimiz sezon 5 asist yaparken, 7 gol atmıştı. Bu yıl istatistiklerini daha da yukarı taşımaya hazır olan Brezilyalı oyuncu, geride kalan 19 haftada rakip ağları yine 5 defa sarstı. Asist sayısı da 6'yı buldu. Ziraat Türkiye Kupası'nda da 4 maça çıkan 28 yaşındaki futbolcu, çıktığı 4 maçta 2 gol kaydetti.
Editör: TE Bilisim