Sezon boyunca küme hattının içinde yer alan ve son haftalar için lige tutunma umudu ile giren Gümüşhanespor sahasında karşılaştığı Hacettepe’yi 2-0 mağlup edere derin bir nefes aldı. Müsabakaya kötü başlayan Gümüşhanespor, 17.dakikada Sarp Ekinci’nin golü ile sahasında 1-0 geri düştü. Şoku üzerinden çabuk atan Kırmızı-Beyazlı ekip, 36.dakikada Osman Torun ile skoru 1-1 yaptı. İlkyarı 1-1’lik eşitlikle sona erdi. İkinci yarıda galibiyet golü için risk alan Gümüşhanespor 85.dakikada İlke Tankul’un golü ile 2-1 öne geçti. Müsabakayı bu skorla kazanan Kırmızı-Beyazlı ekip puanını 26 yaparken 13’üncü sıraya tırmanarak lige tutunma savaşını kazanma adına umutlarını sürdürdü. 

STAT: Yenişehir

HAKEMLER: Selim Özen**, Suat Fidan**, Burak Gültek**

GÜMÜŞHANESPOR: Zeki Ayvaz***, Özgür Ortaç***, Berkan Yıldırım***, Ömer Alp***, Osman Torun***, Muharrem Efe***, Tugay Adamcıl** (Dk.89 Yunus Şimşek?), Sercan Kaya** (Dk.78 Baran Basut*), Tekin Adar** (Dk.78 Oğuz Eken*), Musa Sinan***, Erdinç Mergen** (Dk.73 İlke Tankul***)

HACETTEPE: Numan Soysal*, Selim Okur**, Alper Tatlısu**, Eren Bektaş**, Furkan Temir** (Dk.62 Mehmetcan Yıldırım*), Ali Eren**, Kaan Yüksel* (Dk.89 Baran Başyiğit?), Ahmet Tuzcu* (Dk.60 Kadir Kıra*), Çayan Poshoroğlu**, Mehmet Can**, Sarp Ekinci** (Dk.46 Yağız Bolat*)            

GOLLER: Dk.17 Sarp Ekinci (Hacettepe), Dk.36 Osman Torun, Dk.85 İlke Tankul (Gümüşhanespor)

Editör: TE Bilisim