TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta kümede kalma mücadelesi veren Gümüşhanespor, sezon bitmeden 1.Lig’e yükselecek puanları toplayarak bu lige terfi eden lider Manisa FK ile deplasmanda karşılaştığı maçta sahadan 6-0 gibi farklı bir sonuçla yenik ayrıldı. İlk yarısı 4-0 biten müsabakanın ikinci yarısında da hiçbir varlık gösteremeyen Kırmızı-Beyazlılar 61.dakikada Mehmet Uysal ve 88’de Ferhat Yazgan’ın gollerine engel olamadı ve fark 6’ya çıktı. Bu sonuçla tamamlanan maçtan sonra 27 puanda kalan Gümüşhanespor ile bir basamak üzerindeki Velimeşe ile arasındaki puan farkı da 3’e çıkmış oldu.

STAT: Mümin Özkasap Tesisleri

HAKEMLER: Lütfullah Aslan**, Eren Özçelik**, Orhan Timurtaş**

MANİSA FK: Yusuf Balcıoğlu***, Ahmet Kesim***, R. Burak Yılmaz***, A.Batuhan Tur***, Erhan Kara***, Sertaç Çam** (Dk.58 Serdar Çeliktaş**), A.Emir Alagöz* (Dk.46 Mikail Koçak**), Hakan Barış** (Dk.63 Kerem Yiğit**), Mehmet Güven** (Dk.46 Ferhat Yazgan***), Mustafa Durak**, Mehmet Uysal*** 

GÜMÜŞHANESPOR: Zeki Ayvaz*, Berkan Yıldırım*, Ömer Alp Kulga*, Osman Torun*, Muharrem Efe*, Tugay Adamcıl*, Sercan Kaya*, Tekin Adar*, Musa Sinan*, Raif Gündoğdu*, Erdinç Mergen* (Dk.33 Özgür Ortaç*)

GOLLER: Dk.2 A.Emir Alagöz, Dk.13 Hakan Barış, Dk.26 ve 61 Mehmet Uysal, Dk.30 Mustafa Durak, Dk.88 Ferhat Yazgan (Manisa FK)

Editör: TE Bilisim