NEFESLER TUTULDU

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta Cumartesi günü kader maçına çıkacak olan Gümüşhanespor’da nefesler tutuldu. Son maçına 30 puanla 17.sırada giren Gümüşhanespor,  kümede kalmak için son şansını Cumartesi günü deplasmanda Kocaelispor ile oynayacağı maçta kullanacak. Sezonun finali niteliğindeki bu maç için hazırlıklarını teknik direktör Sezgin Köprülü yönetiminde sürdüren Kırmızı-Beyazlılar, 3 puana adeta şartlandı.

TAKIMIMIZI LİGDE TUTACAĞIZ

Play-Off’a kalan Kocaelispor karşısında işlerinin zor olduğunu ancak 1-0 kazandıkları Çorumspor karşılaşmasında oyuncularının gösterdiği performansın kendilerini umutlandırdığını söyleyen Gümüşhanespor teknik direktörü Sezgin Köprülü, “Koca bir camia olarak bu maça odaklandık. İnşallah istediğimiz sonucu alıp Gümüşhanespor’umuzu 2. Lig’de tutacağız. Son düdüğe kadar mücadelemiz sürecek” ifadelerini kullandı.

PRİM KAMPANYASI

Gümüşhanespor yönetimi de zorlu Kocaelispor maçı için prim kampanyası başlattı. Kulübün resmi sosyal medya hesaplarından gerçekleştirilen duyuruda “Son maçımızı birlikte oynayacağız, kazanan biz olacağız. Prime destek ol, bu savaşa ortak ol” çağrısı yapıldı. Kulüp Başkanı Ertürk Yakut ise, “Gereksiz algı operasyonlarına karşı tüm Gümüşhanelileri kenetlenmeye davet ediyoruz” diye konuştu.

BİRLİK VE BERABERLİK ZAMANI

Başkan Ertürk Yakut, “Son günlerde rakip takımların sosyal medyada yapmış olduğu gereksiz algı operasyonlarına karşı tüm Gümüşhanelileri kenetlenmeye davet ediyoruz. Gümüşhanespor bu şehrin en önemli marka değeridir ve asla sahipsiz kalmayacaktır. Gümüşhanespor’un ligde kalması için çok önemli olan Kocaelispor maçı öncesinde Gümüşhane’nin ve Gümüşhanelilerin birlik ve beraberliğinin göstergesi olacak olan başlattığımız kampanyaya tüm taraftarımızın katılımını bekliyoruz” dedi.

Editör: TE Bilisim