ORDU’DA DÜZENLENDİ

Gümüşhane Dumlupınar Ortaokulu, Ordu’da düzenlenen futsal yarı final müsabakalarında tüm rakiplerini yenerek namağlup bir şekilde Türkiye finallerine yükseldi. Okul Sporları faaliyet programında kapsamında Futsal Yıldız Erkekler kategorisinde mücadele eden Dumlupınar Ortaokulu takımı il yarışmalarında, bölge yarışmalarında ve son olarak da Ordu'da yapılan yarı final müsabakalarında tüm rakiplerini yenerek namağlup bir şekilde adını Türkiye finallerine yazdırdı.

RAKİPLERİNE FARK ATTI

Gümüşhane şampiyonluğunun ardından Erzincan’da düzenlenen grup maçlarında Malatya’yı 9-0, Erzincan’ı 7-2, Tunceli’yi 3-0 yenerek bölge şampiyonu olarak Yarı Finallere katılmaya hak kazanan Dumlupınar Ortaokulu, Türkiye Futsal Yarı Finallerinde ise grup maçlarında Konya’yı 5-4, Sivas’ı 4-2, İstanbul’u 6’2 yenerek yarı finaller gruplarından lider çıkarak Türkiye Finalleri için diğer grubun ikincisiyle play-off oynadı.

8 TAKIMDAN BİRİ OLDU

Play off maçında Samsun’u 7-1 yenerek Türkiye Yarı Final şampiyonu olan Dumlupınar Ortaokulu Futsal Takımı 8-18 Haziran’da Mardin’de düzenlenecek Türkiye Finallerine katılacak 8 takımdan biri oldu. Türkiye Finallerinde Gümüşhane’yi en iyi şekilde temsil edip kupayı şehre getirmeyi amaçladıklarını belirtirken Beden Eğitimi öğretmeni Ahmet Aydın ise yarı finallerin şampiyonu olan sporcularını tebrik ederek, “Mardin’de ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz inşallah” dedi.

Editör: TE Bilisim