TFF Sağlık Kurulu’nun hazırladığı protokole uygun olarak gruplar halinde başlayan antrenmanların ardından takım çalışmalarına başlandı. 

Pazartesi gününden bu yana gruplar halinde çalışmalarını sürdüren futbolcularımız bugün takım halinde çalışmalara başladı.Teknik Direktör Hüseyin Çimşir yönetiminde dün saat 10.30’da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmanda taktiksek çalışmalar gerçekleştirildi. 

Günün ikinci çalışmasını ise akşam saatlerinde gerçekleştiren Bordo-Mavili ekip, 12 Haziran’da liglerin kaldığı yerden devam edeceği güne kadar oyuncuların hazır hale getirilmesi planlanıyor. 15 gün içinde bölge takımlarından biriyle veya U19 takımıyla hazırlık maçı yapmayı planlayan Bordo-Mavili ekip, ligde kalan 8 maçta ve Ziraat Türkiye Kupası’nda kalan iki maçta en iyi sonuçları alarak iki kulvarda da şampiyonluk sevinci yaşamak istiyor. Oyuncularını bu yönde motive etmeye çalışan teknik direktör Hüseyin Çimşir’in futbolcularının çalışma azmi ve performanslarından memnun olduğu belirtiliyor.  
 
Editör: TE Bilisim