Sezon başında Crystal Palace’tan kiralanan Norveçli golcü Alexander Sörloth, Trabzonspor forması ile kariyerinin en parlak dönemini yaşıyor.

Fırtına Gibi Esiyor

Geçtiğimiz Cumartesi günü oynanan ve 2-1 kazanılan maçta ortaya koyduğu performansı attığı golle taçlandıran Sörloth, ülkesi Norveç’te de gündemin ilk sırasında yer alıyor. Fenerbahçe ile oynanan müsabaka için Norveç’ten gelen basın mensupları Sörloth’u adım adım takip etti. 

Özel Olarak Geldiler

Fenerbahçe maçı öncesi ve sonrası oyuncu ile röportaj yapan Norveç basını Trabzon tanıtımını da ihmal etmedi. Norveç basınında Bordo-Mavili taraftarların Fenerbahçe galibiyeti sonrası yaptıkları kutlamalar da geniş yer buldu. Norveç televizyonuna ilk olarak derbiyi değerlendiren Sörloth, “Çok önemli bir galibiyet elde ettik. Bu maçın havasına uzun süre önce girmiş, karşılaşmaya iyi motive olmuştuk. Taraftarımız zaten iki haftadır havaya girmişti. Maçta geriye düşmemize karşın istediklerimizi sahaya yansıtabildik. 

Böyle Devam Etmeliyiz

Öne geçtikten sonra özgüvenimiz de yerine geldi, daha rahat oynamaya başladık. Takım iyi sonuçlar alıyor ve lig sıralamasında iyi bir yere geldik. Böyle devam etmeliyiz. Ben de iyi bir form durumu tutturdum. İyi oynuyor ve gollerimi atıyor olmak harika” dedi. 19 lig maçında 16 gol atıp 5 asist yapan Sörloth, krallık yarışında da zirvede bulunuyor. Norveç’ten gelen basınmensupları da vatandaşlarını hayranlıkla izledi. Norveçli gazeteciler, Sörloth'un performansını değerlendirirken, “Atmosfer ve şehrin ona olan bağlılığı performansını artırmış. Gördüğü sevgiye karşılık veriyor” yorumu yaptılar.
Editör: TE Bilisim