Ağaoğlu Net Konuştu
 
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Antalya'da transfer çalışmalarından önemli açıklamalarda bulundu. Bein Sport’un sorularını yanıtlayan Ağaoğlu özellikle de Talisca transferi hakkında net açıklamalarda bulunan Ağaoğlu, “Önce şunun ismini koyalım. Nerden çıktığını bilmediğimiz hangi amaçla ortaya atıldığını bilmediğimiz Talisca iddiası var. Ne gündemimize geldi, ne görüşme oldu, nede böyle bir girişimimiz var.
 
2-2,5 Milyon Euro Boşluk Var
 
Ağaoğlu, “Artık takımlar bütçeleri oranlar ve o lisans talimatı uyarınca ligleri dahilinde transfer yapmak zorundalar. Bizde başladığımız zaman bizim 2 veya 2.5 milyon limit boşluğumuz var. Bu boşluk kasada var anlamına gelmiyor. Trabzonspor’un yapacağı transfer bu paraya göre yapılacak. Geçen seneden beri uygulamış olduğumuz politika var. Bonservis ücreti vermiyoruz .Bonservis ücreti olmayan oyuncular veya kiralama yoluna gidiyoruz” şeklinde konuştu.
 
Kadro Yeterli
 
Yeniden yapılandırma bozulduğu zaman borç geri dönüyor. Kulüp ekonomik tribülans içerisinden çıkamaz. Transfer yapmak için yapmayalım dedi Hüseyin hoca. Takıma katkı verecek 2-3 oyuncudan 1 veya ikisini kadroya katma ihtimalimiz var. Elimizdeki kadro yeterli. Sakatlıklarımızı da düşünürsek sıkıntılı bir kadromuz yok. Şirket olarak düşünürsek çalıştığınız personelin parasını ödemediğiniz takdirde takımı istediğiniz kadar şişirin ve ağır bedeller ödeyin.
 
Prag Ve Aek Maçlarında Çok Heyecanlandım
 
En çok heyecanlandığı maçların Avrupa karşılaşmaları olduğunu ifade eden Ağaoğlu, “Sparta Prag ile oynadığımız ikinci rövanş maçı. Trabzon’daki maç. Sonrada AEK maçı. Gelmiş olduğumuz dakikalarda yiyeceğimiz gol elenmemize neden olacaktı. Avrupa kupalarına katılım olarak gerçekçi olmak gerekirse finansal tarafıydı, önemli olan. Ciddi bir para gelecekti. 8.5 milyon gibi paraya. Çok heyecanlanmıştım” dedi.
 
Denizli’yi Unutamadım
 
Denizlispor maçında kaybedilen puanların ardından çok üzüldüğünü belirten Ağaoğlu, “Ah çektiğim maçta Denizli maçı. Orada 3 puanı alabilirdik. Orada sadece bizi lig karşısında farklı yere taşımasına karşı finansal açından önemli bir maçtı. Maçtan sonra kulüp gelirlerinde takipe den hafta içerisinde gerileme söz konusu oldu. Bu dikkatlerden kaçıyor ama bir müsabakayı maç olarak değerlendirmek gelmiş olduğumuz global futbolda sadece maç olarak değerlendirmek hat olur. Popülete, camia ve finansal boyutu var” dedi.
 
Futbolcularda sorun yok!
 
Novak ve Sosa konusunda açıklamalarda bulunan Ağaoğlu, “Ücret olarak iki oyuncuyla sıkıntımız yok. Novak’ın menajeriyle yaşamış olduğumuz bir komisyon anlaşamama sorunumuz var. Novak’a önermiş olduğumuz ücret ülke şartlarda çok çok iyi bir rakam. Menajeriyle alakalı bir noktaya gelemedik. Menajeri kulübün önereceği rakamı kabul etmek zorunda. Orada yaşamış olduğumuz süreç o” şeklinde konuştu.

 
Editör: TE Bilisim