2. HAFTADA İLK GALİBİYET

Süper Lig’de 2022-23 sezonuna   sahasında Adana Demirspor’la oynadığı maçla başlayan  Giresunspor , iyi futbol sergileyip 2 da gol attığı karşılaşmadan savunma hataları sonucu yediği 3 golle 3-2 mağlup olmuş ,ancak  ortaya koyduğu  güzel ve mücadeleci futbolla da  yenilgiye karşın  ilerisi için umut vermişti. Nitekim Yeşil-Beyazlılar 2. hafta maçında  İstanbul’da Galatasaray’ı 1-0 mağlup ederek sezonun ilk 3 puanını elde etti.

SIRADA KASIMPAŞA VAR

20 Ağustos 2022 Cumartesi günü Çotanak stadında Kasımpaşa’yı ağırlayacak olan Yeşil-Beyazlılar bu maçı da kazanıp Galatasaray galibiyetini taçlandırmak istiyor. Teknik direktör Hakan Keleş yönetiminde dün yaptığı çalışma ile bu maçın hazırlıklarını başlatan Giresunspor’da futbolcuların neşeli ve moralli halleri gözden kaçmadı. 

4-5 TAKVİYE YAPILACAK

Şu anda kadrolarında  8 yabancı oyuncu  bulunduğunu dile getiren  teknik direktör Hakan  Keleş,. 4-5 yabancı oyuncu daha almayı düşünüyoruz. Forvet, orta saha ve kenarlara takviye yapacağız.  Uzun zamandır haber beklediğimiz 1-2 oyuncu var. Umuyorum en kısa zamanda bu  transferleri  gerçekleştiririz. İnşallah güzel bir kadro oluşturup güzel bir sezon geçireceğiz." diye konuştu.
 

Editör: TE Bilisim