44 yıl aranın ardından Süper Lig’e çıkan Giresunspor’un taraftarları, gençleri ve tüm Giresunspor sevdalılarını bir araya toplamak için Sedat Özkaya Başkanlığı’nda “Genç Çotanaklar Cadde Bağımsız Taraftarlar Derneği” isimli derneği kuruldu. Giresun Belediye Başkan Yardımcısı Osman Öden,  Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet'in eşi Aysun Karaahmet'in de katıldığı Genç Çotanaklar Cadde Bağımsız Taraftarlar Derneği'nin açılışı gerçekleşti. Derneğin açılış kurdelesini Belediye Başkan Yardımcısı Osman Öden'in yanı sıra Giresunspor Kulüp Başkanı Hakan Karaahmet'in eşi Aysun Karaahmet, Giresunspor yöneticilerinden Murat Aksu, spor, siyaset ve STK temsilcileri birlikte kesti.

Açılışta bir konuşma yapan Genç Çotanaklar Cadde Bağımsız Taraftarlar Derneği Başkanı Sedat Özkaya, “Emek vermeden, özen göstermeden yanında yol yürüdüğün dostların olmadan ilerleyemezsiniz. Beni bu yolda yalnız bırakmayan kardeşlerime sonsuz teşekkürler. Bizler Giresunsporumuzu gururla temsil edeceğimizden şüphesi olmayan 350 kişiyiz. Büyük bir aileyiz. Bizlere her konuda destek olan değerli belediye başkanımız Aytekin Şenlikoğlu 'na, Başkanımız Rüşan Özden'e, Kulüp Başkanımız Hakan Karaahmet 'e, ASKON Giresun İl Başkanımız Yener Türk'e, Kulüp Müdürümüz Harun Ovalıoğlu 'na, bizim her daim kahrımızı çeken bizden hiçbir zaman yardımlarını esirgemeyen, maddi manevi desteğini yanımızda gördüğümüz sayın Fatih Celebi ağabeyimize çok çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Giresunspor Kulübü Başkanı Hakan Karaahmet’in eşi Aysun Karaahmet ise yaptığı konuşmada, “Bu sezon kadın taraftarlarımızı da yanımıza alarak fark oluşturacağız. Giresunspor ailemizin en büyük parçası taraftarlarımız, iyi ki varsınız. Giresunspor sizinle beraber güçlü, hayırlı uğurlu olsun” dedi. Bu arada Sedat Özkaya’nın başkanlığını yaptığı derneğin yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor; Çetin Öztürk, Selim Aydın, Emre Aydın, Aslı Işık Sağlam, Erkan Bal, Suat Bayraktar ve Teyfik Gürgen.

SEDATKARAKAYA

Editör: TE Bilisim