Yıldız oyuncu, bordo-mavilileri yüz yüze görüşme gerçekleştirme adına Milli Takım kampına davet etti

SÜRECİ DOĞAN YÜRÜTÜYOR

Önümüzdeki sezon için şampiyonluk hedefi ile yola çıkmaya hazırlanan Trabzonspor, teknik direktör Abdullah Avcı’nın raporları doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bir süre önce menajerlerin önerdiği Slovak yıldız Marek Hamşik konusunda teknik direktör Avcı’nın da onayını alan Trabzonspor harekete geçti. Yıldız oyuncu ile geçtiğimiz günlerde temas kuruldu ve teklif iletildi. Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan’ın yürüttüğü transfer çalışmaları için görüşmeler sürerken, Slovak futbolcunun ilk etapta 4,5 milyon Euro istediği öğrenildi.

1,5 MİLYON EURO ÖNERİLDİ

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan,  oyuncunun menajerine maaş barajının 1,5 milyon Euro olduğunu ve bunun üzerine çıkılmasının mümkün olmadığı bilgisini verdiklerini belirtti. Yeni Şafak’a konuşan Doğan, “İlk görüşmemiz sonrasında rakamı 3,5 milyon Euro’ya düşürdüler. Fakat maaş ödemesi olarak böyle bir rakamı vermemiz mümkün değil. Trabzonspor yönetim kurulunun maaş rakamı olarak belirlediği 1,5 milyon Euro’nun üzerine çıkamayız. Bu kararımızı onlara da bildirdik, şimdi cevap bekliyoruz” dedi.

YÜZ YÜZE GÖRÜŞME OLACAK

Bu arada Trabzonspor’un teklifini değerlendiren ve daha önce Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan ile görüntülü görüşme gerçekleştiren Hamşik’in yüz yüze görüşme talebinde bulunarak Bordo-Mavilileri, Slovak Milli takımının kampına davet ettiği öğrenildi. Peres ve Gervinho transferini gerçekleştiren menajeri yetkilendiren Trabzonspor, Hamşik seferine çıkıyor. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın da, “Hamşik'i alırsak çok büyük bir kazanım olur. Tecrübesiyle kalitesiyle takımın gücüne güç katacaktır. Bu transferin gerçekleşmesini çok isterim” diyerek yönetime talebini ilettiği belirtildi.  

Editör: TE Bilisim