Trabzonspor'da Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu’nun 31. haftasında sahamızda oynanacak olan  Beşiktaş maçı hazırlıkları devam ediyor

Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde bugün saat 11.00’de Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan antrenmanda oyuncular önce salonda daha sonra da sahada çalışmalar gerçekleştirdi.

Salonda mobilizasyon, core çalışma ve güç antrenmanı yapan futbolcular sahada ise teknikle bağlantılı koordinasyon çalışmaları gerçekleştirdi.

Antrenman çift kale maç ile son buldu.

Trabzonspor yarın yapacağı antrenmanla Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürecek.

HAMŞİK GÜN SAYIYOR

Trabzonspor’un Slovak yıldızı Marek Hamşik yeniden yeşil sahalara dönebilme adına geri sayıma geçti. Sezonun ikinci yarısının ikinci haftasında Sivasspor ile oynanan müsabakada yaşadığı sakatlığın ardından yalnızca Galatasaray maçının son bölümlerinde forma giyebilen Hamşik, 3 Nisan Pazar günü Beşiktaş ile oynanacak olan derbide sahada olmak istiyor. Geçtiğimiz hafta ülkesine giderek kontrolleri yapılan Hamşik Trabzon’a döndükten sonra dinlenme sürecinin ardından bireysel antrenmanlarına başladı. Slovak yıldızın birkaç gün içinde takımla birlikte çalışmalara katılması bekleniyor. Maç eksiği bulunmasına rağmen takım arkadaşlarını saha içinde yalnız bırakmak istemeyen Slovak yıldız adeta hırs yapmış durumda.

Editör: TE Bilisim