ÇOK DÜRÜST BİR SÜREÇ OLDU

Yılın transferine imza atan Trabzonspor, Slovak yıldız Marek Hamşik için imza töreni düzenledi. Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun katılımıyla Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri Futbol Koordinasyon Merkezi’nde düzenlenen törenle 2 yıllık sözleşme imzalayan Marek Hamşik’in mesajları çok anlamlıydı. Trabzon’daki tutkudan çok etkilendiğini ifade eden Marek Hamşik, “Öncelikle çok teşekkür ederek sözlerime başlamak istiyorum. Burada olduğum için çok mutluyum. Transfer sürecimde Trabzonspor çok dürüst bir süreç yürüttü, hiçbir sorun yaşamadık. Çok açık ve net bir biçimde bir süreç yaşadık. Benim için de en doğrusu ve en iyisi olan buydu.

STATTA TARAFTARLARLA BULUŞMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM

Çünkü EURO 2020’ye katıldığımda milli takımla birlikte o süreçte kafamın sadece sahaya odaklanmasını ve sonrasında Trabzonspor için gelecek sezonda neler yapabileceğimi düşünmeliydim. Umuyorum ki birlikte harika bir sezon geçireceğiz. Trabzon’a geldiğim ilk günden beri burada da Napoli’de olduğu gibi insanların takımlarına ve futbola olan tutkularını görebilme fırsatı buldum. Aslında futbol da tam olarak budur. Futbolda taraftarların tezahüratlarını duyabilmek ve onları hissedebilmektir en büyük tutku. Ben de bunu Trabzon’da yaşayacağımdan eminim. Stadyumda taraftarlarımızın tezahüratlarını duymak için sabırsızlanıyorum” diye konuştu.

Başkan Ağaoğlu, Marek Hamşik’i transfer etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi

BİZBÜYÜK BİR AİLEYİZ

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, “Önemli bir transfer. Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı’nın kadromuzda görmek istediği bir oyuncuydu. Transfer süreci pek de sıkıntılı geçmedi. Çünkü kendisi sadece ve sadece futbol oynamayı, başarıyı hedefleyen ve Napoli’de yaşamış olduğu o süreci yaşayabilecek bir takıma gelmek isteyen bir oyuncuydu. Kendisi bizim eski oyuncumuz ve şu anda Parma’da oynayan Juraj Kucka’dan Trabzonspor hakkında çok detaylı bilgi edindi. Sadece futbol oynamayı düşündüğü için süreç de bizim için çok zor olmadı ve Marek ailemize katıldı. Önemli bir oyuncuyu transfer etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Biz büyük bir aileyiz. Trabzonspor yapısı itibariyle Süper Lig’deki diğer kulüplerden biraz daha farklı bir kulüp.

MAREK HEDEFİMİZİ BİLİYOR

Onun için bu süreçte kendisine ve bize de çok yardımcı olan değerli menajeri Juraj Vengloš’a ve eşi Martina’ya çok teşekkür ediyoruz. Aile bizim için önemli, futbolcular bizim için değerlilerimiz ancak futbolcularımızın eşleri bizim için daha değerli. Önemli bir ailenin parçası oldular. Ben oynayacağımız sezon için pek bir şey söylemek istemiyorum çünkü Marek bu konuda hepimizden daha büyük bir bilinç içerisinde. Oyuncular ve kulüp birbirine her safhada açık ve dürüst davrandıkları takdirde işler çok daha farklı bir platformda ve sağlıklı olarak yürüyor. Marek’in futbol oynama arzusu, büyük bir takımda olan ve hedefleri olan bir takımda oynama arzusu bu transferi çok kısa sürede problemsiz olarak gerçekleşmesini sağladı. Bu bağlamda emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum” dedi.

FORMA ELÇİSİ OLDU

İmza töreninin ardından Marek Hamşik, Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun talebiyle 5 bin adet forma satın aldı. Bordo-Mavililerin 300 bin adet forma satış hedefine destek olmaktan büyük mutluluk duyacağını ifade eden Marek Hamşik, “Umuyorum ki taraftarlarımız da bu mesajı alacaktır ve bu rakama ulaşmamızda katkı sağlayacaktır. Ben de bu hedefe destek olmaktan, sokaklarda insanların adımın yazılı olduğu formalarla gezmesinden çok gurur duyacağım. Elimden geldiği kadar TS CLUB’tan forma alan tüm taraftarlarımızın formalarını imzalamaya çalışacağım” ifadelerini kullandı. Başkan Ahmet Ağaoğlu ise, “10 milyon taraftarı olan camiamız için 300 bin forma çok büyük bir rakam değil. Ben de bu vesileyle Marek Hamşik’i bu sezon forma elçimiz tayin ediyorum” dedi. Bu arada Marek Hamşik, her takımda olduğu gibi Trabzonspor’da da 17 sır numaralı formayı giyecek.

Editör: TE Bilisim