AİLESİYLE GÖRÜŞECEK

Trabzonspor’da gözler Slovak yıldız Marek Hamşik’e çevrilmiş durumda. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın en çok istediği isimlerden biri olan Hamşik, son yapılan 1,5 milyon Euro garanti ücret, 700 bin Euro imza parası ve çeşitli bonuslar içeren teklifi kabul etti. 

Ancak son kararını vermeyen Slovak yıldız, Trabzon hakkında yapılacak olan araştırma ailesi ile birlikte Trabzon’da yaşama fikrini görüşüp son kararını yarın Bordo-Mavili Kulübe iletecek. Bu konuda da sorun çıkmaması halinde Hamşik’in Avrupa Şampiyonası sonrası yapacağı kısa tatilin ardından kampa katılacağı belirtildi.  

ORTA SAHA GÜÇLENİR

Bruno Peres ve Gervinho transferinin ardından Marek Hamşik’i de kadrosuna katma konusunda oldukça kararlı olan Trabzonspor, teklifi kabul etmesi halinde Slovak yıldızla birlikte kadrosunu daha da güçlendirmiş olacak. Önlibero mevkisinde oynayan ve son yıllarda bu mevkide büyük sıkıntı yaşayan Fırtına, Hamşik transferi ile bu sorunu çözüp, şampiyonluk hedefi ile çıkacağı yolda ne kadar kararlı ve iddialı olduğunu göstermek istiyor. Birçok yabancı basına yansıyan haberlere göre de Hamşik’in Trabzonspor’un teklifini kabul ettiği belirtiliyor.
 

Editör: TE Bilisim