FORMALAR SAHİPLERİNE VERİLDİ

Trabzonspor sevgisi her yerde… Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan, taraftarların gönlünde taht kurmaya devam ediyor. Bordo-Mavili Kulüpte yöneticilik yaptığı günden bugüne kadar binlerce taraftarı Trabzonspor formasıyla buluşturan Ertuğrul Doğan en son Batman’ın Hasankeyf İlçesi’ndeki taraftarların kalbine dokundu. Doğan, Batman’da 150 taraftara Bordo-Mavili takımın yeni sezon formalarının yanı sıra eşofman göndererek büyük bir jest yaptı. Ayrıca halen Hasankeyf kaymakamlık görevini sürdüren Şenol Öztürk’e de isminin yazılı olduğu bir forma hediye edildi. Hasankeyf Kaymakamı Şenol Öztürk’ün katılımıyla İlçe’nin en güzel köşelerinden birinde düzenlenen törenle de formalar sahiplerine verildi. Kaymakam Şenol Öztürk ise bir Trabzonlu, Trabzonsporlu olarak böyle bir organizasyona denk gelmekten dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.

ŞAMPİYONLUK İNŞALLAH BU YIL GELECEK

Öztürk, “Trabzonspor asil ve önemli mücadelesiyle bugün burada tezahür ettiği gibi 7’den 70’e birçok coğrafyada herkesin gönlünde taht kurmuş, sevgisine mazhar olmuş bir kulüp. İnşallah bu sene de takımımız şampiyon olacak ve sizler de bizler de buna şahitlik edeceğiz. O beklediğimiz, hayal ettiğimiz yıl bu yıl olacak. Kulübümüze başarılar diliyoruz. Bu gençlere sunmuş oldukları bu imkan ve düşünce çok güzel. Hem Batman’la Trabzon arasında çok güçlü ve güzel bir köprü kurdular hem de bu gençleri sporla Trabzonspor’la buluşturdular. Bu çok kıymetli bir şey. Ben kulübümüze, başkanımıza, başkan yardımcımız Ertuğrul Doğan Bey’e çok teşekkür ediyorum” dedi. Kaymakam Öztürk, Hasankeyf’deki Trabzonsporlular için bir çağrıda daha bulunarak, “İnşallah bir gün bizi bir maça da davet ederlerse bundan büyük mutluluk duyarız” diye konuştu.

YILLARDIR TRABZONSPORLUYUZ

Hasankeyf’de yaşayan Metin Mete isimli taraftar sosyal medyadan ulaştığı Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan’ın taleplerine anında karşılık vermesine ise minnettar. Metin Mete isimli taraftar Hasankeyf’te çok sayıda Trabzonspor taraftarının bulunduğunu belirterek, “Biz çocukluğumuzdan beri Trabzonspor sevgisiyle büyüdük. Aileden, Trabzonsporluyuz, çocuklarımızı da öyle yetiştirdik. Bunun yanında bizim gibi Hasankeyf’de esnafından işçisine Trabzonspor’a gönül veren yüzlerce insan var. Anadolu’nun gururu Trabzonspor’u desteklemeyi hiçbir zaman bırakmadık. Bizim gönlümüz de yüreğimiz de her zaman bordo-mavi renkler için atmıştır” dedi. Metin Mete bu sezon Trabzonspor’un şampiyon olacağına olan inançlarının da büyük olduğunun altını çizerek, “Takımımızın maçlarında Hasankeyf’de hava bir başka oluyor. Kalbimiz takımımızla atıyor. Bu sene şampiyon olacağımıza da inanıyoruz. Uzak da olsak, dualarımız, kalbimiz hep takımımızla” diye konuştu. Metin Mete isimli Trabzonspor taraftarı, işinin başında olan ve törene katılamayan esnaflara da bizzat formalarını takdim ederken, Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan’a bir kez daha teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim