ÇOTANAK KENETLENDİ

Spor Toto 1.Lig’in 28. haftasında Cumartesi günü sahasında oynayacağı maçta İstanbulspor'u konuk edecek olan lider Giresunspor, hazırlıklarını teknik direktör Hakan Keleş yönetiminde yaptığı antrenmanlarla sürdürüyor. Keleş, fiziksel ve taktiksel çalışmalarının yanında yaptığı konuşmalarla da oyuncularını mental olarak da bu maça hazırlıyor. 

TEK YOL GALİBİYET

Ligde son 7 haftaya girdiklerini ve her maçın kendileri için final olduğunu hatırlatan Keleş, “Artık hata yapma lüksümüz yok, bu maçı mutlaka kazanıp yakaladığımız avantajı korumak zorundayız. İstanbulspor iyi futbol oynayan, güçlü bir takım. Zor bir 90 dakika bizi bekliyor. Oyun planına sadık kalarak mücadeleci ama sakin bir anlayışla sahadan mutlaka 3 puanla ayrılmalıyız” dedi.

HEYECANLA BEKLİYORUZ

Keleş, Milli maç arasını çok iyi değerlendirdiklerine vurgu yaparak, “Takımda moraller çok iyi ve bu arayı en iyi şekilde değerlendirdiğimizi düşünüyorum. Oyuncularım saha içinde ve dışında her türlü fedakarlıkta bulunarak özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürüyorlar. Artık sona yaklaşıyoruz. Biz sezon sonunda bu şehre armağan edeceğimiz şampiyonluğun heyecanı ile ligde mücadelemizi sürdürüyoruz. Hepimiz buna çok inandık. Taraftarımızda her zaman olduğu gibi yanımızda durmaya bize destek olmaya devam etsin” dedi.

Editör: TE Bilisim