Konyaspor deplasmanında uzatma anlarında yediği golle sahadan mağlup ayrılan Çaykur Rizespor’da morallerin çok bozuk olduğu, Teknik Direktör Ünal Karaman’ın futbolculara moral vererek adeta beyin yıkıyor. Uzatma dakikaların da yenilen golün takımı kötü etkilediğini ifade eden Karaman, kalan maçların çok daha önemli olduğunu öğrencilerine aşılamaya çalışıyor.
 
Konyaspor maçından sonra oyuncularıyla özel bir görüşme yapan Teknik Direktör Ünal Karaman, Perşembe günü oynayacakları Kayserispor maçının daha da önem kazandığını öğrencilerine anlattı. Karaman oyuncularıyla yaptığı toplantıda, “Konyaspor maçına takılıp kalmamamız gerekiyor. Başımızı kaldırıp önümüze bakmamız gerekiyor. O maçta yaptığımız hatalardan dersler çıkartıp, aynı hataları Kayserispor maçına yapmamamız gerekiyor” dedi
 
Kalan maçların kendileri açısından çok zor olduğunu kaydeden Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Ünal Karaman, “Kayserispor’ un Beşiktaş’ı yenmesiyle iyice ateş çemberine girdik. Buradan kurtuluşun tek yolu kalan maçlarımızı kazanmamız gerekiyor.  Önümüzde 6 puan değerinde Kayserispor maçı var. Mutlaka kazanmamız lazım. Kalan maçlarda bireysel hatalardan goller yemek istemiyoruz” dedi.



ATMACA PÜR DİKKAT
 
Çaykur Rizespor, Süper Lig'in 31. haftasında 9 Temmuz Perşembe günü sahasında Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor. Mehmet Cengiz Tesisleri'nde Teknik Direktör Ünal Karaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma ve pas çalışmasının ardından çift kale maç gerçekleştirdi.
 
Diomande takımdan ayrı koşarken kaleci Gökhan Akkan ise uzun bir aranın ardından ilk kez takımla birlikte çalışmada yer aldı. Yeşil-mavili ekipte sakatlıkları bulunan Tunay Torun, Moroziuk, Umar ve Abarhoun çalışmaya katılmadı.

 
Editör: TE Bilisim