Süper Lig’de Hatayspor karşısında son dakikada yediği golle 1 puana razı olan Çaykur Rizespor Türkiye Kupası’na odaklandı. 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Uşakspor’u konuk edecek olan Yeşil-Mavililer bu maçı kazanarak adını bir üst tura yazdırmak istiyor. Yarın sahasında saat: 21.00’da oynayacak olan Atmacalar bu maçı kazanmak için hazırlıklarını tamamlayarak rakibini beklemeye başladı.
 
Hatayspor maçı hakkında da açıklamalarda bulunan Tomas, “Son anlarda gol yemek üzücüydü. Topun kontrolü bizdeydi. İyi pas yapıyorduk. Öne geçtiğimizde oyunu tutamadık son saniye gol yedik ama yine de çok iyi performans gösterdi oyuncular, memnunum. Burada 3 puan almamız gerekirken, 1 puanla yetindik. Ancak bu maç geride kaldı. Kupa maçına odaklandık. Kazanarak hedeflerimize ulaşmak istiyoruz.” diye konuştu
 
Ziraat Türkiye Kupası'nı hedeflediklerini vurgulayan Rizespor Teknik Direktörü Stjpan Tomas, "Bu sezon Rizespor ile Türkiye Kupası’nı kazanmak istiyoruz. Geçtiğimiz dönemlerde Okan Buruk ile birlikte Akhisarspor'da Ziraat Türkiye Kupası'nı kazandık. Hedef, bu sene kurulan geniş kadro ile kupayı kazanmak. Kadromuzu planlarken geniş bir kadro kurduk. 40 maç ve Türkiye Kupası maçları da var. Hem lig hem de kupada iyi gidişata devam ederiz." değerlendirmesini yaptı..
 

Editör: TE Bilisim