DURAN TOPLAR ETKİLİ OLDU

Yeni sezonun açılış maçını deplasmanda İstanbulspor ile oynayan Bordo-Mavili ekip, sezona 3 puanla başlamanın mutluluğunu yaşadı. Atatürk Olimpiyat Stadı’nda taraftar desteğini de arkasına alan Fırtına müsabakaya etkili başladı. Süper Lig’in yeni takımı İstanbulspor karşısında baştan sona kadar üstün bir oyun ortaya koyan Fırtına özellikle duran toplarda çok etkili oldu.

AÇILIŞI CORNELİUS YAPTI

Bordo-Mavili ekibin aradığı gol de duran toptan geldi. 16.dakikada Visca’nın kullandığı köşe atışında Hugo’nun aşırdığı topa iyi yükselen Cornelius, kafa vuruşu ile fileleri havalandırarak takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra da Trabzonspor’un çok net pozisyonları vardı. Sağ bek oyuncusu Larsen, üç kez gol girişiminde bulundu, birini kalece Jensen engelledi. Müsabakanın ilk 45 dakikası 1-0’lık skorla Trabzonspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

UĞURCAN İZİN VERMEDİ

Karşılaşmanın ikinci yarısında İstanbulspor, İbrahim Yılmaz ile iki pozisyon yakaladı. İkisinde de Fırtına’nın kalecisi Uğurcan Çakır gollere izin vermedi. Oyun üstünlüğünü yeniden eline alan Trabzonspor, farkı ikiye çıkarma adına pozisyon aramaya başladı. Bordo-Mavili ekip aradığı golü 86.dakikada yine durun toptan buldu. Bakasetas’ın kullandığı köşe atışında Denswil’in kafa vuruşunda Fırtına skoru 2-0 yaptı. Bordo-Mavili ekip müsabakayı da bu skorla kazanarak sezona 3 puanla başladı.

STAT: Atatürk Olimpiyat

HAKEMLER: Arda Kardeşler**, Ali Saygın Ögel**, Hakan Yemişken**

İSTANBULSPOR: Jensen**, Oğuzhan Berber* (Dk.61 Kağan*), Okan Erdoğan**, Mehmet Yeşil**, Tuncer Aksu*, Ali Yaşar**, Ferhat Yazgan* (Dk.61 Muammer*), Melih Kabasakal*, Jetmir Topalli* (Dk.90+2 Ethemi?), İbrahim Yılmaz* (Dk.90+2 Emir?), Abazaj* (Dk.69 Ebert*)

TRABZONSPOR: Uğurcan Çakır***, Larsen*** (Dk.75 Denswil***), Dorukhan Toköz***, Vitor Hugo***, Eren Elmalı***, Siopis***, Bakasetas***, Abdülkadir Ömür** (Dk.85 Berat*), Edin Visca** (Dk.79 Kouassi**),  Trezeguet*** (Dk.79 Djaniny**),  Cornelius***

GOLLER: Dk.16 Cornelius, Dk.86 Denswil (Trabzonspor)

SARI KARTLAR: Ferhat Yazgan, Tuncer Aksu (İstanbulspor), Trezeguet, Siopis (Trabzonspor)

Editör: TE Bilisim