ALKIŞ TOPLADI

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk parolasıyla yeni sezona giren ve ilk iki maçından bir galibiyet 1 beraberlik alarak 4 puan toplayan Hekimoğlu Trabzon dün Niğde Anadolu’yu 5-0 gibi farklı bir skorla devirerek hanesine 3 puan daha ekleyerek puanını 7’ye çıkarmıştı. Ligde gözünü zirveye diken Lacivert-Kırmızılılar, rakiplerine gözdağı veriyor. Rakibi karşısında üstün bir oyun ortaya koyan ve istatistik olarak da ön plana çıkan Hekimoğlu Trabzon liginin üstünde bir futbol ortaya koyuyor. Genç kadroyla mücadele eden Lacivert-Kırmızılılar alkış topladı.

PIRIL PIRIL GENÇLER

Şampiyonluk hedefleyen ve genç oyuncularla dolu dinamik bir kadro kuran Lacivert-Kırmızılılar, futbolcu yetiştirme anlamında da örnek teşkil ediyor. Dün karşılaştığı Niğde Anadolu karşısında Hekimoğlu Trabzon’un ilk 11’inde yer alan futbolcuların yaş ortalaması 24 olarak göze çarptı. Hekimoğlu Trabzon Başkanı Celil Hekimoğlu da sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada, “Niğde maçında orta sahada Trabzonspor patentli. Hakan Yeşil (20), Kerem Baykuş (20) ve Tunahan Ergül (21) yaşında. 3 pırıl pırıl genç kardeşimizle çıktık ve sonuç muhteşem 5-0” ifadelerini kullandı.

GÜÇLÜ VE İNANÇLI BİR TAKIMIZ

TFF 2.Lig Kırmızı Grup Trabzon temsilcisi Hekimoğlu Trabzon Teknik Direktörü Bahaddin Güneş, 5-0 kazanılan Niğde Anadolu FK maçı sonrası Hekimoğlu Trabzon medya merkezine açıklamalarda bulundu. Lige iyi bir başlangıç yaptıklarını söyleyen Lacivert-Kırmızılıların teknik patronu Güneş, “Niğde maçına ilk 2 haftanın moralli takımı olarak çıktık. Yardımcı hocalarımız analizlerinde, Niğde’nin ‘çok koşan genç bir takım’ olduğunu anlattı. Biz de rakibimize karşı çabuk oynayıp, kenarlardan pozisyon bulup, erken golü atıp, rakibin direncini kırmak istedik. Maalesef ilk yarıda çok fazla bunu yapamadık. Buna rağmen devreye 1-0 üstün girdik” dedi.

İkinci yarıda daha dengeli oynadıklarını kaydeden Güneş, “İkinci yarı daha doğru işler yaptık. Çabuk oynayarak, rakibin iki bekinin arkasını süratli oyuncularımızla kullandık ve daha çok pozisyon bulduk. Farklı bir galibiyet alsak da eksiklerimiz var. Bunları da çalışarak düzeltip, daha iyi oyun oynamayı hedefliyoruz. Takımlaşma adına daha çok yolumuz var. Yine de bu farklı galibiyetimizi camiamıza hediye ediyoruz. Teknik ekibim ve futbolcu kardeşlerimizi kutluyorum. Başkan, yönetim, teknik heyet, futbolcularımızla hep birlikte ‘bir’ olarak birbirimize destek vererek önümüzdeki maçlara Hekimoğlu Trabzon FK ailesi olarak daha güçlü ve daha inançlı takım ruhu ile hazırlanacağız” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim