AVERAJLA İKİNCİ

Yeni sezona gençleştirilmiş kadrosuyla girip  sağlam bir iskelet oluşturmak amacıyla  yola çıkan  TFF 2.Lig Kırmızı gruptaki temsilcimiz Hekimoğlu Trabzon’da işler umulandan iyi gidiyor. Geride kalan 7 haftada beş galibiyet iki beraberlik alarak 17 puan toplayıp zirve için iddialı hale gelen Lacivert-Kırmızılılarda dün Ergene Velimeşe karşısında alınan 3 gollü galibiyetin coşkusu yaşanıyor. Lider  Sivas Belediye ile aynı puanda olmasına rağmen averajla ikinci sırada yer alan Hekimoğlu Trabzon ayrıca yoluna yenilgisiz devam ediyor.

MÜCADELE ETTİK

Ergene Velimeşe karşısında alınan galibiyetten ötürü mutlu olduklarını belirten Teknik Direktör Bahaddin Güneş, 90 dakika boyunca mücadele eden oyuncularını tebrik ettiğini belirterek şunları söyledi: “Kazanma alışkanlığımız beni mutlu ediyor. Velimeşe maçının devre arasında kaptanımız Yasin Palaz, oyuncularımızı inandırırken, biz de takım olgusunun nasıl olacağını ve inanmanın başarıyı getireceğini söyledik.Ayrıca ikinci yarı rakibe yakın oynayıp  topa daha fazla sahip olduk. Doğru yerde doğru tercihlerle sonuca gittik. Burada en büyük övgüyü oyuncularım hak ediyor.” ifadelerini kullandı.

DESTEĞE DEVAM

Tribünde takımını yalnız bırakmayan taraftarlara da teşekkür eden Güneş özetle şunları söyledi:   “İç saha avantajımızı çok iyi kullandık. 90 dakika boyunca susmayıp  bize destek veren taraftarımız galibiyetin en büyük mimarlarından. Biz sahada onlar da  tribünde mücadele etti. Bu galibiyetimizi onlara armağan ediyoruz. Bizi desteklemeye devam etsinler inanıyorum ki sezon sonunda mutlu sona ulaşacağız”

Editör: TE Bilisim