BURHAN VE BATUHAN AŞ

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta zirve mücadelesi veren Hekimoğlu Trabzon, ikinci yarının ilk maçında sahasında karşılaştığı Sancektepe’yi farklı mağlup etti. Karşılaşmaya hızlı başlayan Kırmızı-Lacivertliler 12 ve 16.dakikalarda Burhan Eşer’in golleriyle bir anda 2-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra sahneye bu kez Hekimoğlu Trabzon’un bir başka golcüsü Batuhan Karadeniz çıktı. Usta forvet, 22 ve 44. dakikalarda biri penaltıdan olmak üzere Sancaktepe filelerini de iki kez havalandırdı ve temsilcimiz bu gollerle maçın ilk yarısını 4-0 önde kapattı.

GOL YAĞMURU DEVAM ETTİ

Karşılaşmanın ikinci yarısında da sahanın tek hakimi olan Hekimoğlu Trabzon, bu yarıda da 63’te Caner Aktaş, 71’de Yasin Palaz ve 69.dakikada Batuhan Karadeniz’in yerine oyuna giren yeni transferi Mücahit Can Akçay’ın penaltı golü ile üç gol daha bularak 90 dakika sonunda sahadan 7-0 gibi farklı bir galibiyetle ayrılarak puanını 40’a çıkarmayı başardı. Farlı galibiyet sonrası Hekimoğlu Trabzonlu futbolcularda büyük bir coşku vardı. Lacivert-Kırmızılı ekip, farklı galibiyetle zirve yarışındaki rakiplerine de adeta gözdağı verdi.

STAT: Ortahisar Yavuz Selim    

HAKEMLER: Eren Özyemişcioğlu***, Barış Sun***, Çağrıcan Pazarcıklı***

HEKİMOĞLU TRABZON: Abdülaziz Demircan*** , U.Arslan Kuru***, Onur Akdeniz***, Yasin Palaz***, Bahadır Erol***, Caner Aktaş***, Serkan Odabaşoğlu***(Dk.63 Oğuz Kocabal**), Eray Ataseven*** (Dk.73 Taha Tunç**), Burhan Eşer**** (Dk.73 Özkan Yıldırım**), H.İbrahim Tuna*** (Dk.63 Salih Kavrazlı**), Batuhan Karadeniz**** (Dk.69 M.Can Akçay***)           

SANCAKTEPE FK: A.Furkan Özdemir*, M.Ali Kol*, Semih İntepe*, Furkan Kara*, Kazım Birkan*, A.Abdullah Çakmak*, Anıl Kara*, Bilal Gündoğdu* (Dk.46 Oğuzhan*), Ulaş Şimşek*, E. Ahmet Çapoğlu* (Dk.46 Eray Öztürk*),Yusuf  Çebi*

GOLLER: Dk.14 ve Dk.17 Burhan Eşer, Dk.22 (P) ve Dk.44 Batuhan Karadeniz, Dk.63 Caner Aktaş, Dk.71 Yasin Palaz, Dk.87 (P) M.Can Akçay (Hekimoğlu Trabzon)

Editör: TE Bilisim