İLK DEVRE GOLSÜZ BİTTİ

İlk üç haftada iki galibiyet 1 beraberlik elde edip 7 puan toplayan TFF 2.Lig Kırmızı Grup Trabzon temsilcisi Hekimoğlu Trabzon, deplasmanda Adıyaman ile karşı karşıya geldi. Lacivert-Kırmızılılar mücadeleye 3 puan parolasıyla çıktı. Karşılaşmaya her iki takım da kontrollü başladı. İlk yarıda karşılıklı pozisyonlar olsa da her iki takım da elde ettiği pozisyonları değerlendiremeyince ilk yarı golsüz eşitlikle sonuçlandı. 0-0.

CANER SKORU DEĞİŞTİRDİ

İkinci yarıya Hekimoğlu Trabzon etkili başladı. Rakibi karşısında üstünlüğünü kabul ettiren Lacivert-Kırmızılılar geç olmadan üstünlük golünü de buldu. 65.dakikada Caner Aktaş topu müsait bir pozisyonda ağlara gönderdi: 0-1. Golden sonra baskını arttıran Adıyaman pozisyonlar bulsa da Hekimoğlu Trabzon defansı bu atakları savuşturdu. Son ana kadar skoru koruyan Lacivert-Kırmızılılar ligdeki 4’üncü maçında 3’ncü galibiyetini elde ederek puanını 10’a yükseltti ve zirve yarışındaki iddiasını sürdürdü.

STAT: Adıyaman Atatürk 

HAKEMLER: Eren Özyemişcioğlu**, Muratcan Ilgaz**, Baykal Tuna**

ADIYAMAN: Özal Keklik**, Seydi Kayasoy**, Evren Kilerci**, Osman Torun**, Alper Tatlısu**, Hakan Olkan**(Dk. 80 Kerem Çalışkan?), Fatih Üge**, Emin Altunay**, Oğuzhan Öztürk**(Dk. 73 Ahmet Ergün*), Ogün Özçiçek**, Muhammet Akpınar**(Dk. 59 Umut Aydın**)   

HEKİMOĞLU TRABZON: Özkan Karabulut***, Onur Akdeniz***, Yasin Palaz***, Yunus Emre Gedik***, Hakan Demir*** (Dk. 90 Mehmet Sak?), Muhammed Ali Kurt***, Hakan Yavuz*** (Dk. 78 Tunahan Ergül*), Caner Aktaş***(Dk. 83 Berkay Kara?), Halil İbrahim Tuna*** (Dk. 90 Miraç Acer?), Hakan Yeşil***, Ethem Erboğa** (Dk. 78 Abdulkadir Beyazit*)  

GOL: Dk. 65 Caner Aktaş (Hekimoğlu Trabzon)

Editör: TE Bilisim