ERKEN GOL PLANLARI BOZDU

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta ilk iki sırayı paylaşan lider Manisa FK ile takipçisi Hekimoğlu Trabzon’un zevkli ve çekişmeli geçen mücadelesinde kazanan çıkmadı. Manisa FK henüz 7.dakikada Zahit’in golüyle öne geçti. Golden sonra daha baskılı oynayan Hekimoğlu Trabzon, 26.dakikada mutlak bir gol pozisyonunu Burhan Eşer’le değerlendiremedi ve karşılaşmanın ilk yarısı konuk ekibin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya hızlı ve etkili başlayan Hekimoğlu Trabzon, 50.dakikada gole çok yaklaştı.

İKİNCİ YARI TEK KALE OYNADI

Ancak Batuhan’ın şutunda top direkten döndü. Hekimoğlu’nun baskısı 64. dakikada sonuç verdi ve bu dakikada topu Manisa filelerine gönderen Burhan Eşer, Kırmızı-Lacivertlilere 1-1’lik beraberliği getiren golü kaydetti. Kalan dakikalarda Hekimoğlu Trabzon’un galibiyet çabaları sonuç vermedi ve 1-1’lik skorla sonuçlanan maçta puanını 59’a çıkaran Trabzon temsilcisi 2. sıradaki yerini takipçisi Kocaelispor’un 6 puan önünde korudu.

STAT: Ortahisar Yavuz Selim

HAKEMLER: Özgür Reha Alıcı**, Fatih Karatağ**, Şeyhmuz Başsal**

HEKİMOĞLU TRABZON: Emre Satılmış**, Uğur Arslan**, Ali Aytemur**, Yasin Palaz**, Bahadır Erol**, Oğuz Kocabal**, Samet Yalçın**, Serkan Odabaşoğlu**, Burhan Eşer*** (Dk.87 Salih Kavrazlı?), Halil İbrahim** (Dk.84 Berkay Kara*), Batuhan Karadeniz**

MANİSA FK: Ömer Kahveci**, Ahmet Kesim**, Recep Burak**, Mehmet Yılmaz**, Sertaç Çam**, A.Emir Alagöz**, Nizamettin Çalışkan* (Dk.46 Mehmet Güven**), Hakan Barış** (Dk.78 Ferhat Yazgan*), Çağrı Giritlioğlu**, Zahit Fındık*** (Dk.86 Mikail Koçak*), Kemal Rüzgar* (Dk.65 Volkan Okumak*)

GOLLER: Dk.7 Zahit Fındık (Manisa FK), Dk.64 Burhan Eşer (Hekimoğlu Trabzon)

Editör: TE Bilisim