2. Lig’de mücadele eden temsilcilerimizden Hekimoğlu Trabzon FK, transfer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Son olarak serbest statüde bulunan 32 yaşındaki sağ bek Yasin Palaz ve Sakaryaspor’da orta saha oyuncusu 25 yaşındaki Serkan Odabaşoğlu’yla anlaştı. Yasin Palaz’ın imza töreninde Başkan Yardımcısı Yahya Karahasan, Serkan Odabaşoğlu’nun imza töreninde ise Başkan Yardımcısı Selahattin Çebi hazır bulundu.
 
Yasin Palaz’ın imza töreninde açıklamalarda bulunan Başkan Yardımcısı Yahya Karahasan, Yasin’in tecrübeli bir isim olduğunu ifade ederek, “Kendisine başarılar diliyorum. İnşallah bu sezon takımımıza katkıları fazla olacak. Kendisinin başarılı olacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.
 
Başarılı futbolcu Yasin Palaz ise, “Bir hikâye yazmaya geldik. Bu hikâye de şampiyonluk. Bu sezon takımımız şampiyonluğu istiyor. Ben de takım arkadaşlarımla birlikte şampiyonluk hedefi için tüm gücümü sahaya yansıtacağım” ifadelerini kullandı.
 
Serkan Odabaşoğlu’nun imza töreninde açıklamalarda bulunan Başkan Yardımcısı Selahattin Çebi, “Serkan’ın yeteneklerini biliyoruz. Artık Hekimoğlu Trabzon’un başarısı için mücadele edecek. Bu sezon hedefimiz şampiyonluk. Serkan da bu hedef doğrultusunda en iyi şekilde katkı verecektir” ifadelerini kullandı.
 
25 yaşındaki orta saha oyuncusu Serkan Odabaşoğlu ise, “Benim buraya gelmemde emeği olan başkanımız, yönetimimiz ve hocalarımıza teşekkür ediyorum. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim” ifadelerini kullandı.
 
Editör: TE Bilisim