AÇILIŞ CANER AKTAŞ’TAN

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk parolasıyla yola çıkan Trabzon temsilcisi Hekimoğlu Trabzon, ligin dördüncü haftasında sahasında Niğde Anadolu’yu konuk etti. Maça etkili başlayan Lacivert-Kırmızılılar, müsabakanın ilk yarım saatinde tehlikeli pozisyonlar bulsa da bu pozisyonları değerlendiremedi. Hızını kesmeyen temsilcimizde, 39.dakikada Caner Aktaş buluştuğu topu ağlara gönderdi ve takımını öne geçirdi. 1-0. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca ilk yarı 1-0 sona erdi.

İKİNCİ YARIDA 4 GOL

Hekimoğlu Trabzon, mücadelenin ikinci yarısına da adeta ‘Fırtına’ gibi başladı. Karşılaşmanın 60.dakikasında Caner Aktaş, düzgün bir vuruşla kendisinin ve takımının ikinci golünü atarak farkı ikiye çıkardı. 2-0. Baskılı oyununu 2-0’dan sonra da devam ettiren Lacivert-Kırmızılılar 74.dakikada Abdülkadir Beyazıt’ın topu ağlarla buluşturmasıyla farkı 3-0’e çıkardı. 3-0. Bu golden 5 dakika sonra Ahmet Sun skoru 4-0’a taşıdı. 4-0. Gole doymayan Lacivert-Kırmızılılar 86.dakikada Hakan Demir’le 5.golü buldu ve kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadeleyi Hekimoğlu Trabzon 5-0 kazanarak puanını 7’ye yükseltti.  

STAT: Yomra İlçe

HAKEMLER: Selim Özen**, Burak Gültek**, Muhammed Yıldız**  

HEKİMOĞLU TRABZON: Özkan Karabulut***, Onur Akdeniz***, Yasin Palaz***, Yunus Emre Gedik***, Muhammed Ali Kurt***, Caner Aktaş****(Dk. 79 Ahmet Sun***), Halil İbrahim Tuna***(Dk. 79 Berkay Kara**), Tunahan Ergül**(Dk. 71 Mehmet Sak**), Hakan Yeşil***, Kerem Baykuş**(Dk.46 Hakan Demir***), Ethem Erboğa**(Dk. 71 Abdulkadir Beyazit***)   

NİĞDE ANADOLU: Enes Kalyoncu*, Rıza Efendioğlu*, Adem Doğan*(Dk. 79 Alperen Selvi*), Aykut Çolakoğlu**, Cumhur Yılmaztürk**, Emre Oymak**(Dk. 82 Berat Tosun?), Atalay Gürel**(Dk. 65 Mustafa Kaya*), Recep Türköz*(Dk. 65 Murat Elkatmış*), Ferhat Katipoğlu*Dk. 82 Tuncay Çağman?), Muhammet Beşir*, Polat Abay*   

GOLLER: Dk. 39 ve 60 Caner Aktaş, Dk. 74 Abdulkadir Beyazıt, Dk. 81 Ahmet Sun, Dk.86 Hakan Demir (Hekimoğlu Trabzon)

Editör: TE Bilisim