BATUHAN FIRTINASI

TFF 2. Beyaz Grup’ta sezonu Play-Off  grubunda bitirmeyi amaçlayan Hekimoğlu Trabzon, sahasında karşılaştığı Şanlıurfaspor’u farklı mağlup ederek hem 2.sıradaki yerini korudu hem de yeni teknik direktörü Bayram Toysal ile ilk galibiyetini aldı. Karşılaşmanın iki yarısında da rakibine oranla çok üstün bir futbol sergileyen Kırmızı-Lacivertliler, 26. dakikada Batuhan Karadeniz’in golüyle ilk 45 dakikayı 1-0 önde kapattılar.

GOLLER ART ARDA

Üstünlüğünü ikinci yarıda da sürdüren Hekimoğlu Trabzon, 51 ve 52. dakikalarda günün yıldızı Batuhan’la iki gol daha bularak skoru 3-0’a taşıdı. Şanlıurfaspor bu gollere 57. dakikada Yunus Emre ile karşılık verdi ancak Kırmızı-Lacivertliler 62. dakikada Oğuz Kocabal’la farkı yeniden 3’e çıkardı: 4-1. 72.dakikada Onur Kolay Ş.Urfaspor’un ikinci golünü kaydetse de Burhan Eşer’in 77 ve Caner Aktaş’ın 85. dakikadaki golleri sonucu ilan etti: 6-2. Hekimoğlu Trabzon bu galibiyetle 3 haftalık özlemine son verdi.

STAT: Ortahisar Yavuz Selim

HAKEMLER: Adem Sarıtaş**, Vural Gül**, Gökhan Coşar**

HEKİMOĞLU TRABZON: Emre Satılmış***, Uğur Arslan Kuru***, Onur Akdeniz*** , Yasin Palaz***, Bahadır Erol***, Oğuz Kocabal***, Serkan Odabaşoğlu***, Eray Ataseven *** (Dk.76 Samet Yalçın**), Burhan Eşer*** (Dk.82 Sefa Kara*), Halil İbrahim Tuna*** (Dk.72 Caner Aktaş***), Batuhan Karadeniz**** (Dk.83 Mücahit Can*)

Ş.URFASPOR: Hakan Canbazoğlu*, Mehmet Taşcı*, Mustafa Çakır*, Yunus Emre**, Galip Güzel* (Dk.68 Göksu Alhas*), Samican Keskin*, Fevzi Özkan*, Onur Kolay*, M. Raşit Yöndem* (Dk.75 Hüseyin*), İsmail Cem Kara* (Dk.46 Süleyman Luş*), Can Erdem*

GOLLER: Dk.26-51-52 Batuhan Karadeniz, Dk.62 Oğuz Kocabal, Dk.77 Burhan Eşer, Dk.85 Caner Aktaş (Hekimoğlu Trabzon), Dk.57 Yunus Emre, Dk.72 Onur Kolay (Ş.Urfaspor)

Editör: TE Bilisim