FIRTINA GİBİ BAŞLADI

Ortahisar Yavuz Selim Sahası’nda oynanan rövanş maçında adeta coşan Hekimoğlu Trabzon, her iki yarıda attığı gollerle 24Erzincanspor’u 3-0’lık skorla saf dışı bırakıp adını Yarı Finale yazdırmayı başardı.

SOYUNMA ODASINA MORALLİ GİTTİ

Karşılaşmaya çok süratli ve etkili başlayan temsilcimiz Hekimoğlu Trabzon, 14.dakikada Batuhan Karadeniz’in golü ile 1-0 öne geçti. Golü erken bulmanın morali ile rakip kalede baskı kuran Lacivert-Kırmızılı ekip, 37.dakikada Ali Aytemur’un golü ile skoru 2-0 yaptı. Müsabakanın ilk 45 dakikası Hekimoğlu Trabzon’un 2-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

SON SÖZÜ CANER SÖYLEDİ

Karşılaşmanın ikinci yarısında da Lacivert-Kırmızılı ekibin üstünlüğü vardı. Adeta oyunu rakip yarı alana yıkan Hekimoğlu Trabzon, 58.dakikada Caner Aktaş’ın golü ile 24Erzincan karşısında 3-0 öne geçti. Bu golden sonra skoru korumaya çalışan Hekimoğlu Trabzon amacına ulaştı. Kalan dakikalarda takımların çabası başka gol getirmedi ve Hekimoğlu Trabzon turu geçmenin coşkusunu yaşadı.

STAT: Ortahisar Yavuz Selim

HAKEMLER: Burak Şeker*, Erkan Akbulut*, Abdullah Uğur Sarı*

HEKİMOĞLU TRABZON: Abdülaziz Demircan***, Uğur Arslan***, Ali Aytemur***, Yasin Palaz***, Bahadır Erol***, Samet Yalçın***, Caner Aktaş*** (Dk.61 Oğuz Kocabal**), Burhan Eşer** (Dk.46 Eray Atasever*), Halil İbrahim***, Özkan Yıldırım*** (Dk.86 Mehmet Sak*), Batuhan Karadeniz*** (Dk.86 M.Can Akdağ*)

24 ERZİNCANSPOR: Murat Demir*, Abdullah Balıkuv*, Yunus Emre*, Ahmet Kaan* (Dk.46 Hakan Demir*), Batuhan Salman*, Samed Karakoç*, Uğurcan Bekçi*, Sabrican Vural* (Dk.68 Ozan Papeker*), Mümin Talip*, Rıdvan Türker*, Sefa Akgün*

GOLLER: Dk.14 Batuhan Karadeniz, Dk.37 Ali Aytemur, Dk.58 Caner Aktaş (Hekimoğlu Trabzon)

KIRMIZI KART: Dk.90 Eray Atasever (Hekimoğlu Trabzon)

Editör: TE Bilisim