Ligin ilk yarısını tehlikeli bölgenin hemen üzerinde bitiren ancak ikinci yarıdaki çıkışıyla Play-Off Grubu’nun ardına takılan Artvin Hopaspor bugün de Derince deplasmanından bir puan çıkararak iyi gidişini sürdürdü. Ev sahibi Derincespor, 22.dakikada Enes Yılmaz’ın ayağından bulduğu golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. Yenilgiden kurtulmak için ikinci yarıda riskli bir futbolu tercih eden Hopaspor aradığı gole 90+2’de kavuştu. Bu dakikada buluştuğu topu Derincespor filelerine gönderen Saffet Gurur Yazar takımını beraberliğe yükseltti ve karşılaşma da az sonra bu sonuçla sona erdi: 1-1. 

STAT: Derince Belediye 

HAKEMLER: Erhan Kaya***, Feyzullah Çimen***, Oğuz Başbenzer*** 

DERİNCESPOR: Yunus Emre**, Efe Karaoğlu**, Muhammet Fatih Yıldırım**, Sercan Uslu**, Rıdvan Aykan**, Koray Baykara**, Mehmet Bağlı**, Mehmet Tosun** (Dk.81 Mesut Can?), Melih İnan**, M.Enes Yılmaz** (Dk.69 Tayfun Emre*), M Sefa Durmuş**(Dk.82 Tayfun Kırca?)  

A.HOPASPOR: Furkan Keleş***, Saffet Gurur Yazar***, Safa Ali ** (Dk.86 Sefa Yazar?), Yakup Kayış**, Fatih Dalgıç**, Niyazi Çolak**, Hüseyin Can Öztürk** (Dk.69 Furkan Cinkaya**), Yasin Tosun*** (Dk.86 Güray Fırat?), Ufuk Ayaydın* (Dk.37 Tugay Yıldırım***), Eray Pazar***, Talha Aydemir** (Dk.86 Yücel Yıldırım?)    

GOLLER: Dk.22 M.Enes Yılmaz (Derincespor), Dk.90 Saffet Gurur Yazar (A.Hopaspor) 

Editör: TE Bilisim